A gazdag ízvilágú libamellreceptek között bárki megtalálhatja a kedvencét, amit a Márton-napi ünnepi menü főfogásaként el is készíthet. A klasszikus, ropogós bőrű, omlós húsú sült libamell mellett izgalmas variációkat is mutatunk, érdemes kísérletezni az alapanyagokkal. A libamellhez jól illő párolt káposzta mellett almával, szilvával, gombával és krumplival is kínálhatjuk a szaftos húst, de friss salátát is kínálhatunk mellé, sőt, egy különleges sütési módra is van ötletünk. Válogassatok receptjeink között, és készítsétek el a számotokra legkülönlegesebbet.
Ha kipróbáltad valamelyik receptünket, vagy van egy saját, jól bevált ötleted, oszd meg velünk a Főzzünk együtt a Mindmegettével Facebook-csoportban! Ha pedig a Mindmegette videós tartalmai között is böngésznél, akkor kövess minket a TikTokon, vagy látogasd meg Youtube-fiókunkat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.