Káposztás tészta egyszerűen
Klasszikus grízgaluska leves
Tojásos nokedli fejes salátával
Epres blondie
Dubarry-csirkemell
Zsemlegombóc
Hagymás rostélyos
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Mézes-mustáros csirkemell
Csupacsokis brownie
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Farsangi szalagos fánk
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Klasszikus kuglóf
Mákos guba
Kijevi csirkemell rizibizivel
Vadas marha
Dödölle - az eredeti recept
Tárkonyos csirkeraguleves
Alapételek

Majd a Buday megmondja! Karalábéfőzelék rántás és habarás nélkül

Karalábéfőzelék buggyantott tojással
Amikor valaki életmódváltásra adja a fejét, legtöbbször a cukor, a zsír és a fehérliszt kiiktatásával kezdi az étkezése megreformálását - nagyon helyesen! Ám ezzel együtt jár az is, hogy az addigi kedvenceiről, bizony le kell mondania - vagy mégsem? Buday Péter mesterszakács most induló videósorozatában megmutatja, hogy a nagy klasszikusokat, hogyan lehet "egészségesítve" mégis isteni finoman elkészíteni! Például a karalábéfőzeléket rántás és habarás nélkül.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.