A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Epres blondie
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Dubarry-csirkemell
Tojásos nokedli fejes salátával
Klasszikus grízgaluska leves
Körömpörkölt csülökkel
Csupacsokis brownie
Finomfőzelék
Krémes spenótfőzelék
Farsangi szalagos fánk
Kapros tökfőzelék virslivel
Hagymás rostélyos
Mákos guba
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Mézes-mustáros csirkemell
Káposztás tészta egyszerűen
Klasszikus stíriai metélt
Kijevi csirkemell rizibizivel
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Cseh János mesterszakács ismét egy hagyományos, magyaros fogást készített új köntösbe bújtatva: kacsamájpástétomot barna vajjal. Friss kenyérre kenve reggelire, uzsonnára és vacsorára is tökéletes, ráadásul sokkal finomabb, mint a bolti májkrémek!

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.