Dubarry-csirkemell
Kapros tökfőzelék virslivel
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Zsemlegombóc
Csupacsokis brownie
Rakott zöldbab darált hússal
Hagymás rostélyos
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Mézes-mustáros csirkemell
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Epres blondie
Klasszikus kuglóf
Kínai szezámmagos csirke
Farsangi szalagos fánk
Babgulyás
Tojásos nokedli fejes salátával
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Mákos guba
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Krémes spenótfőzelék
Cseh János mesterszakács olyan hagyományos, magyaros fogást készített új köntösbe bújtatva, amit biztosan ti is imádtatok a nagyinál: sült kacsacombot káposztás cvekedlivel. Ha még nincs ötletetek, mi legyen az ebéd hétvégén, vagy akár karácsonykor, próbáljátok ki. Mennyei!

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.