15 perces banános palacsinta recept
15 perces banános palacsinta
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Fahéjas tekercs (cinnabon) recept
Fahéjas tekercs (cinnabon)
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Puncstorta  recept
Puncstorta
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék recept
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék
Párolt lilakáposzta  recept
Párolt lilakáposzta
Pincepörkölt csülökből és lapockából recept
Pincepörkölt csülökből és lapockából
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Őszi minestrone leves recept
Őszi minestrone leves
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Szilvalekváros tepertős papucs recept
Szilvalekváros tepertős papucs
Csikós tokány recept
Csikós tokány
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes recept
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal recept
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Alapételek

Mindmegette Húsiskola - 2. rész: Így nem lesz kemény és keserű a csirkemáj

Ha kíváncsi vagy, hogyan készülnek a legjobb húsos ételek, vagy arra, hogy miként használd fel az alapanyagokat, akkor jó helyen jársz, hiszen egy igazi profit faragunk belőled a Mindmegette Húsiskolában. A legelső részében Mészáros Balázs egy különleges tyúkhúslevessel készült, videosorozatunk második részében pedig a tökéles csirkemáj elkészítésének titkát mutatja meg nektek.

Sokan vannak úgy a csirkemájjal, hogy nagyon szeretik, ám nem szívesen készítik el otthon. Hogy miért? Mert attól tartanak, hogy megint kemény, vagy keserű lesz, a kifröcsögő olajból adódó bosszúságról pedig ne is beszéljünk. Ha nem szeretnél te is így járni, akkor fogadd meg Mészáros Balázs tanácsait, és kövesd nyomon a receptvideóban hallottakat. Így tuti, hogy tökéletesen puha és finom lesz a te csirkemájad is!

A KRÉMESEN PUHA CSIRKEMÁJ PONTOS RECEPTJÉT ITT TALÁLJÁTOK >>>

Ajánljuk még:

ÍGY KÉSZÜL A SÜTŐBEN FŐTT HÚSLEVES >>>

LENCSEFŐZELÉK 20 PERC ALATT >>>

AZ IGAZI SZEGEDI HALÁSZLÉ, SZÁLKAMENTES PONTTYAL >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.