A legelső részében Mészáros Balázs egy különleges tyúkhúslevessel készült, aztán megtudhattuk, hogyan lesz tökéles a csirkemáj, de a ropogós, csípős csirkeszárny titkaiba, és a csirkepörkölt fortélyaiba is bepillantást nyerhettünk. Szó esett továbbá a zöldfűszeres pulykamellről és a tökéletes pulykafasírtról is, videosorozatunk hetedik részében pedig a sült csontos csirkemell kerül terítékre. Jó ha figyelsz, hiszen ez a finomság is akár a hétvégi családi ebédek egyik fénypontja ehet. Csatlakozz te is a Mindmegette Húsiskolájához!
Ajánljuk még:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.