Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
Madártejszelet recept
Madártejszelet
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel  recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Hagyományos resztelt csirkemáj recept
Hagyományos resztelt csirkemáj
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
Joghurtos kanalas fánk recept
Joghurtos kanalas fánk
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Legényfogó leves recept
Legényfogó leves
Szilvás gombóc hagyományosan recept
Szilvás gombóc hagyományosan
Mákos guba  recept
Mákos guba
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Alapételek

Így lesz omlós és szaftos a tepsis csirkecomb vele sült krumplival

Imádjuk, amikor együtt sül a hús és a köret! Időt is spórolunk az ilyen fogásokkal, ráadásul ezzel a módszerrel tökéletesen átjárják az ételt a fűszerek. Íme a tejszínes tepsis csirkecomb receptje vele sült krumplival.

Laktató, egyszerű elkészíteni és nem kell sokáig a tűzhely mellett állni. Minden háziasszony ilyen receptekre vágyik! Ezzel a tepsis csirkecombbal a család minden tagját leveszed a lábáról, ugyanis együtt sül a hús és a köret, és mindkettőt szépen átjárják a fűszerek.

A sült csirkecomb úgy az igazi, ha a bőre ropogós, de a húsa omlós. Minél hosszabb ideig pihen a hús a pácban, annál jobban átjárják a fűszerek. Legkevesebb 2 óra, legfeljebb 2 nap pácolási idővel érdemes számolni.

Íme a tejszínes rakott csirkecomb receptje.

Hozzávalók:

3 db felső csirkecomb
3 db alsó csirkecomb
olaj

bors
50 dkg krumpli
1 fej lilahagyma
3 gerezd fokhagyma
1 ek füstölt paprika
kapor
petrezselyem
2 dl fehérbor
3 dl tejszín

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.