Laktató, egyszerű elkészíteni és nem kell sokáig a tűzhely mellett állni. Minden háziasszony ilyen receptekre vágyik! Ezzel a tepsis csirkecombbal a család minden tagját leveszed a lábáról, ugyanis együtt sül a hús és a köret, és mindkettőt szépen átjárják a fűszerek.
A sült csirkecomb úgy az igazi, ha a bőre ropogós, de a húsa omlós. Minél hosszabb ideig pihen a hús a pácban, annál jobban átjárják a fűszerek. Legkevesebb 2 óra, legfeljebb 2 nap pácolási idővel érdemes számolni.
Íme a tejszínes rakott csirkecomb receptje.
Hozzávalók:
3 db felső csirkecomb
3 db alsó csirkecomb
olaj
só
bors
50 dkg krumpli
1 fej lilahagyma
3 gerezd fokhagyma
1 ek füstölt paprika
kapor
petrezselyem
2 dl fehérbor
3 dl tejszín
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.