Dubarry-csirkemell
Mákos guba
Rakott zöldbab darált hússal
Kínai szezámmagos csirke
Tojásos nokedli fejes salátával
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Finomfőzelék
Babgulyás
Klasszikus grízgaluska leves
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Farsangi szalagos fánk
Mézes-mustáros csirkemell
Káposztás tészta egyszerűen
Körömpörkölt csülökkel
Klasszikus kuglóf
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Zsemlegombóc
Epres blondie
Tárkonyos csirkeraguleves
Bár fagyasztva egész évben kapható, szezonban érdemes frissen fogyasztani. A zöldbabból leggyakrabban főzeléket, levest vagy egytálétel készítünk, ezért össze is gyűjtöttük a kedvenc receptjeinket.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.