Emlékszel még a római tálra? Ez az égetett agyagból készült sütőtál nagyon népszerű volt a múlt század 80-as éveiben. Itthon a római tál mellett Pataki tál, vagy egyszerűen cserépedény néven volt kapható. Az elmúlt egy-két évben egyre több helyen bukkan fel újra, ami azért jó, mert akár zsíradék nélkül is főzhetsz benne, ráadásul az alapanyagok megtartják az összes értékes tápanyagukat, mivel saját levükben párolódnak. Így a cserépedényben készült ételek egészségesek, és könnyen, egyszerűen elkészíthetők. És hogy miért szeretjük még a római tálat? Nos, készülhet benne klasszikus magyar fogás kicsit egészségesebb módon, könnyedebb csirkés, halas, zöldséges egytálétel, sőt még desszert is. Mutatjuk a mi kedvenceinket, íme!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.