A legfinomabb sütőtökkrémleves
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Csupacsokis brownie
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Farsangi szalagos fánk
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Finomfőzelék
Vadas marha
Dödölle - az eredeti recept
Kínai szezámmagos csirke
Hagymás rostélyos
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Körömpörkölt csülökkel
Kapros tökfőzelék virslivel
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Epres blondie
Krémes spenótfőzelék
Klasszikus grízgaluska leves
Klasszikus stíriai metélt
Kijevi csirkemell rizibizivel
Alapételek

Süti titkok Orsitól: olajbogyós grissini, a legfinomabb sós-ropogós vendégváró

Sütni öröm - főleg, ha a végeredmény mutatós, és olyan finom, hogy mindenki boldogan falja. A siker kulcsa persze elsősorban a rutin - vagy ennek híján egy olyan profi szakmai segítsége, akinek a kisujjában van a desszertkészítés csínja-bínja. Ilyen segítség a Mindmegette olvasóinak Pinczel Orsi cukrász, aki videósorozatában sütési trükköket, praktikákat oszt meg veletek - és persze isteni recepteket! Orsi ezúttal grissinit készített nektek fekete olajbogyóval és olívolajjal felturbózva. Próbáljátok ki!

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.