Sütni öröm - főleg, ha a végeredmény mutatós, és olyan finom, hogy mindenki boldogan falja. A siker kulcsa persze elsősorban a rutin - vagy ennek híján egy olyan profi szakmai segítsége, akinek a kisujjában van a desszertkészítés csínja-bínja. Ilyen segítség a Mindmegette olvasóinak Pinczel Orsi cukrász, aki videósorozatában sütési trükköket, praktikákat oszt meg veletek - és persze isteni recepteket! Orsi ezúttal grissinit készített nektek fekete olajbogyóval és olívolajjal felturbózva. Próbáljátok ki!
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.