Hagymás rostélyos
Kijevi csirkemell rizibizivel
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Tojásos nokedli fejes salátával
Farsangi szalagos fánk
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Káposztás tészta egyszerűen
Babgulyás
Vadas marha
Klasszikus grízgaluska leves
Dubarry-csirkemell
Klasszikus kuglóf
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Krémes spenótfőzelék
Körömpörkölt csülökkel
Zsemlegombóc
Klasszikus stíriai metélt
Tárkonyos csirkeraguleves
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Szeretjük, aminek szezonja van: vitamindús, így jó a testünknek; nagy valószínűséggel hazai, úgyhogy jó a környezetnek is, és többnyire olcsó, vagyis a pénztárcánknak is jót teszünk azzal, ha lehetőség szerint ilyen alapanyagokból készítjük el a napi betevőt. Sorozatunkban egyszerű, pénztárcabarát, gyorsan elkészíthető, szezonális recepteket mutatunk nektek - ma egy igazi klasszikus, a Jókai bableves következik, ami a testnek és a léleknek egyaránt jól esik egy hűvös őszi napon.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.