A csirkecombokat elkészíthetjük sokféleképpen, ám igazán királyi lakomát tehetünk a szeretteink elé, ha pékné módra sütjük a húsokat. Válasszuk a csontos és bőrös csirkecombokat, alsót és felsőt egyaránt vehetünk, ugyanis a csont, valamint a bőr adja majd hozzá azt a plusz ízt az ételhez, amitől tényleg fenséges lesz. Készülhet persze combfiléből is, bőr nélkül ugyanis kevésbé lesz zsíros étel.
Sok ételnél láthatjuk, hogy a sült húsok mellé remekül passzolnak a gyümölcsök. Az alma, a barack, a szilva és a szőlő is remek barátja a sült húsoknak, így a csirkecomboknak is, ám nem csak tálaláskor kerülhetnek a tányérra. Nincs persze jobb a sült mellé kínált barackkompótnál, de akkor is mennyei lesz az étel, ha a nyers gyümölcsöket a hússal együtt sütjük. A mi verziónkban a tepsis csirkecombok közé pár gerezd alma is kerül, ettől egyfelől kissé őszies, másfelől ízletes lesz. Megéri kipróbálni ezt a receptet!
Hozzávalók:
Elkészítés:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.