Mézeskalácsos kuglóf recept
Mézeskalácsos kuglóf
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal recept
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Intelligens krémes recept
Intelligens krémes
Kijevi csirkemell rizibizivel  recept
Kijevi csirkemell rizibizivel
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Spenótfőzelék fokhagymásan recept
Spenótfőzelék fokhagymásan
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Amerikai káposztasaláta (Coleslaw) recept
Amerikai káposztasaláta (Coleslaw)
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Édes bundás kenyér (french toast) recept
Édes bundás kenyér (french toast)
Hagyományos kókuszkocka recept
Hagyományos kókuszkocka
Túróval töltött zsemle recept
Túróval töltött zsemle
Alapételek

Tökéletes nyári fogás: kapros túróval töltött csirkecomb burgonyapürével, uborkasalátával

Ha már most azon gondolkodsz, mi legyen a vasárnapi ebéd, segítünk! Ezzel a fogással garantáltan sikert aratsz a család minden tagjánál – próbáld ki!

A rántott húson túl is van élet és ideje új ételeket bevezetni a családi ebédeken. A sült csirkecomb kapos túróval töltve egyszerűen elkészíthető, mégis izgalmas fogás, így készülj fel, hogy a jövőben többször is ezt rendelik majd tőled.

Kapros túróval töltött csirkecomb / Recept és fotó: Vidék íze magazin
Kapros túróval töltött csirkecomb / Recept és fotó: Vidék íze magazin

Hozzávalók:

  • 4 db egész csirkecomb
  • 1 db vöröshagyma
  • 1 kk. szárított majoránna
  • 1 kk. szárított borsikafű
  • 1 kk. szárított őrölt pirospaprika
  • zsiradék
  • bors

A töltelékhez:

  • 35 dkg túró
  • 10 dkg krémsajt
  • 1 csokor kapor
  • bors

Elészítése:

  1. Összekeverjük a fűszereket sóval és borssal, bedörzsöljük vele a csirkecombokat, majd fellazítjuk a bőrét.
  2. Összedolgozzuk a túrót a finomra vágott kaporral és a krémsajttal, sóval és borssal ízesítjük. Betöltjük a csirkecombok bőre alá. Betesszük egy kizsírozott tepsibe. Kis vizet öntünk alá, mellétesszük a cikkekre vágott vöröshagymát, és 170 fokos sütőben körülbelül egy óra alatt pirosra sütjük.
  3. Fokhagymás burgonyapürét és kefíres uborkasalátát adunk mellé.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.