Mákos guba  recept
Mákos guba
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Szilvás gombóc hagyományosan recept
Szilvás gombóc hagyományosan
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel  recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Hagyományos resztelt csirkemáj recept
Hagyományos resztelt csirkemáj
Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Madártejszelet recept
Madártejszelet
Alapételek

Tökéletes nyári fogás: kapros túróval töltött csirkecomb burgonyapürével, uborkasalátával

Ha már most azon gondolkodsz, mi legyen a vasárnapi ebéd, segítünk! Ezzel a fogással garantáltan sikert aratsz a család minden tagjánál – próbáld ki!

A rántott húson túl is van élet és ideje új ételeket bevezetni a családi ebédeken. A sült csirkecomb kapos túróval töltve egyszerűen elkészíthető, mégis izgalmas fogás, így készülj fel, hogy a jövőben többször is ezt rendelik majd tőled.

Kapros túróval töltött csirkecomb / Recept és fotó: Vidék íze magazin
Kapros túróval töltött csirkecomb / Recept és fotó: Vidék íze magazin

Hozzávalók:

  • 4 db egész csirkecomb
  • 1 db vöröshagyma
  • 1 kk. szárított majoránna
  • 1 kk. szárított borsikafű
  • 1 kk. szárított őrölt pirospaprika
  • zsiradék
  • bors

A töltelékhez:

  • 35 dkg túró
  • 10 dkg krémsajt
  • 1 csokor kapor
  • bors

Elészítése:

  1. Összekeverjük a fűszereket sóval és borssal, bedörzsöljük vele a csirkecombokat, majd fellazítjuk a bőrét.
  2. Összedolgozzuk a túrót a finomra vágott kaporral és a krémsajttal, sóval és borssal ízesítjük. Betöltjük a csirkecombok bőre alá. Betesszük egy kizsírozott tepsibe. Kis vizet öntünk alá, mellétesszük a cikkekre vágott vöröshagymát, és 170 fokos sütőben körülbelül egy óra alatt pirosra sütjük.
  3. Fokhagymás burgonyapürét és kefíres uborkasalátát adunk mellé.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.