Ha már most azon gondolkodsz, mi legyen a vasárnapi ebéd, segítünk! Ezzel a fogással garantáltan sikert aratsz a család minden tagjánál – próbáld ki!
A rántott húson túl is van élet és ideje új ételeket bevezetni a családi ebédeken. A sült csirkecomb kapos túróval töltve egyszerűen elkészíthető, mégis izgalmas fogás, így készülj fel, hogy a jövőben többször is ezt rendelik majd tőled.
Hozzávalók:
4 db egész csirkecomb
1 db vöröshagyma
1 kk. szárított majoránna
1 kk. szárított borsikafű
1 kk. szárított őrölt pirospaprika
zsiradék
só
bors
A töltelékhez:
35 dkg túró
10 dkg krémsajt
1 csokor kapor
só
bors
Elészítése:
Összekeverjük a fűszereket sóval és borssal, bedörzsöljük vele a csirkecombokat, majd fellazítjuk a bőrét.
Összedolgozzuk a túrót a finomra vágott kaporral és a krémsajttal, sóval és borssal ízesítjük. Betöltjük a csirkecombok bőre alá. Betesszük egy kizsírozott tepsibe. Kis vizet öntünk alá, mellétesszük a cikkekre vágott vöröshagymát, és 170 fokos sütőben körülbelül egy óra alatt pirosra sütjük.
Fokhagymás burgonyapürét és kefíres uborkasalátát adunk mellé.
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.