Mi lehetne jobb ezeken a forró nyári napokon, mint egy ellenállhatatlanul lágy és krémes, friss gyümölcsöktől roskadó, könnyed nyári desszert. Aminek ráadásul a fagylalt a legfőbb összetevője, így aztán még kellemesen hűsít is a kánikulában. Mindennek a tetejében hűtéssel együtt is félóra alatt elkészül, szóval tényleg életmentő édesség a nyári hőségben. Íme, a recept!
Hozzávalók:
A tetejére:
Elkészítése:
Tipp:
Gyümölcspürét bármilyen gyümölcsből készíthetünk. Ha szükséges, meghámozzuk, feldaraboljuk a gyümölcsöket, majd egy kis cukorral felfőzzük. Fedő nélkül forraljuk, és ha már elég sűrű, botmixerrel áttörjük. Ha apró magvas gyümölcs is van benne (málna, szeder), akkor szitán áttörjük.
Recept és fotó: Vidék íze magazin
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.