Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel  recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Joghurtos kanalas fánk recept
Joghurtos kanalas fánk
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Mákos guba  recept
Mákos guba
Minestrone recept
Minestrone
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Hagyományos resztelt csirkemáj recept
Hagyományos resztelt csirkemáj
Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Ajánló

Tanulj Michelin-csillagos éttermeket megjárt séfektől!

Culinary Institute of Europe
Szeptember 27-én indul a Culinary Institute of Europe (CIE) Kulináris Művészetek képzési programja, az utolsó helyeket még el lehet csípni az egyéves képzésre.

A kurzus során a hallgatók elsajátítják a modern, egészségtudatos, kiváló minőségű ételek elkészítését és professzionális tálalását, az alaptechnikákat és professzionális konyhai munkafolyamatokat, gasztromarketinget, környezettudatos gazdálkodási ismereteket, vállalkozásfejlesztést.

Jelentkezz >>>

A rendkívül magas szintet képviselő nemzetközi oktatócsapat segíti azokat, akik szeretnének elmélyedni a kulináris művészetekben, és professzionális gasztronómiai képzésre vágynak. Michelin csillagos éttermeket megjárt séfek, a magyar Bocuse d'Or felkészülés oszlopos tagjai, francia sztárcukrászok, okleveles dietetikus, pszichológus, környezetgazdász, közgazdász, HR-szakember tanítják a hallgatókat.

A CIE nagy hangsúlyt helyez a kiegyensúlyozott és igényes táplálkozási szokások kialakítására, valamint a fenntarthatóságra: ha csak lehet, friss, helyi és szezonális alapanyagokból dolgoznak az oktatás során.

Az intézmény oktatásának lényege átfogó képet adni a gasztronómia szerteágazó területéről, valamint elméleti tudást, naprakész és innovatív gyakorlati ismereteket nyújtani a hallgatóknak. Aki pedig valamilyen gasztro-területen szeretne karriert építeni, a CIE képzése révén képes lesz arra, hogy beindítsa vagy fejlessze saját vállalkozását.

FOGLALJ ASZTALT MÉG MA! INDUL A XIII. ORSZÁGOS ÉTTEREM HÉT >>>
KIDERÜLT! ITT NYITJA MEG ELSŐ BUDAPESTI PIZZÉRÁJÁT JAMIE OLIVER! >>>
ESKÜVŐ 2018: ITT VANNAK AZ ÁLOMTORTÁK, AMIRE MINDEN MENYASSZONY VÁGYIK - GALÉRIA! >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.