Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel  recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel
Legényfogó leves recept
Legényfogó leves
Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
Szilvás gombóc hagyományosan recept
Szilvás gombóc hagyományosan
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Minestrone recept
Minestrone
Mákos guba  recept
Mákos guba
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Ajánló

Tanulj Michelin-csillagos éttermeket megjárt séfektől!

Culinary Institute of Europe
Szeptember 27-én indul a Culinary Institute of Europe (CIE) Kulináris Művészetek képzési programja, az utolsó helyeket még el lehet csípni az egyéves képzésre.

A kurzus során a hallgatók elsajátítják a modern, egészségtudatos, kiváló minőségű ételek elkészítését és professzionális tálalását, az alaptechnikákat és professzionális konyhai munkafolyamatokat, gasztromarketinget, környezettudatos gazdálkodási ismereteket, vállalkozásfejlesztést.

Jelentkezz >>>

A rendkívül magas szintet képviselő nemzetközi oktatócsapat segíti azokat, akik szeretnének elmélyedni a kulináris művészetekben, és professzionális gasztronómiai képzésre vágynak. Michelin csillagos éttermeket megjárt séfek, a magyar Bocuse d'Or felkészülés oszlopos tagjai, francia sztárcukrászok, okleveles dietetikus, pszichológus, környezetgazdász, közgazdász, HR-szakember tanítják a hallgatókat.

A CIE nagy hangsúlyt helyez a kiegyensúlyozott és igényes táplálkozási szokások kialakítására, valamint a fenntarthatóságra: ha csak lehet, friss, helyi és szezonális alapanyagokból dolgoznak az oktatás során.

Az intézmény oktatásának lényege átfogó képet adni a gasztronómia szerteágazó területéről, valamint elméleti tudást, naprakész és innovatív gyakorlati ismereteket nyújtani a hallgatóknak. Aki pedig valamilyen gasztro-területen szeretne karriert építeni, a CIE képzése révén képes lesz arra, hogy beindítsa vagy fejlessze saját vállalkozását.

FOGLALJ ASZTALT MÉG MA! INDUL A XIII. ORSZÁGOS ÉTTEREM HÉT >>>
KIDERÜLT! ITT NYITJA MEG ELSŐ BUDAPESTI PIZZÉRÁJÁT JAMIE OLIVER! >>>
ESKÜVŐ 2018: ITT VANNAK AZ ÁLOMTORTÁK, AMIRE MINDEN MENYASSZONY VÁGYIK - GALÉRIA! >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.