Elronthatatlan kocsonya  recept
Elronthatatlan kocsonya
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Spenótfőzelék fokhagymásan recept
Spenótfőzelék fokhagymásan
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Édes bundás kenyér (french toast) recept
Édes bundás kenyér (french toast)
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Ünnepi francia pirítós recept
Ünnepi francia pirítós
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Kijevi csirkemell rizibizivel  recept
Kijevi csirkemell rizibizivel
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Amerikai káposztasaláta (Coleslaw) recept
Amerikai káposztasaláta (Coleslaw)
Gesztenyés bejgli recept
Gesztenyés bejgli
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Mákos guba  recept
Mákos guba
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral recept
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Hagyományos kókuszkocka recept
Hagyományos kókuszkocka
Ajánló

Tanulj Michelin-csillagos éttermeket megjárt séfektől!

Culinary Institute of Europe
Szeptember 27-én indul a Culinary Institute of Europe (CIE) Kulináris Művészetek képzési programja, az utolsó helyeket még el lehet csípni az egyéves képzésre.

A kurzus során a hallgatók elsajátítják a modern, egészségtudatos, kiváló minőségű ételek elkészítését és professzionális tálalását, az alaptechnikákat és professzionális konyhai munkafolyamatokat, gasztromarketinget, környezettudatos gazdálkodási ismereteket, vállalkozásfejlesztést.

Jelentkezz >>>

A rendkívül magas szintet képviselő nemzetközi oktatócsapat segíti azokat, akik szeretnének elmélyedni a kulináris művészetekben, és professzionális gasztronómiai képzésre vágynak. Michelin csillagos éttermeket megjárt séfek, a magyar Bocuse d'Or felkészülés oszlopos tagjai, francia sztárcukrászok, okleveles dietetikus, pszichológus, környezetgazdász, közgazdász, HR-szakember tanítják a hallgatókat.

A CIE nagy hangsúlyt helyez a kiegyensúlyozott és igényes táplálkozási szokások kialakítására, valamint a fenntarthatóságra: ha csak lehet, friss, helyi és szezonális alapanyagokból dolgoznak az oktatás során.

Az intézmény oktatásának lényege átfogó képet adni a gasztronómia szerteágazó területéről, valamint elméleti tudást, naprakész és innovatív gyakorlati ismereteket nyújtani a hallgatóknak. Aki pedig valamilyen gasztro-területen szeretne karriert építeni, a CIE képzése révén képes lesz arra, hogy beindítsa vagy fejlessze saját vállalkozását.

FOGLALJ ASZTALT MÉG MA! INDUL A XIII. ORSZÁGOS ÉTTEREM HÉT >>>
KIDERÜLT! ITT NYITJA MEG ELSŐ BUDAPESTI PIZZÉRÁJÁT JAMIE OLIVER! >>>
ESKÜVŐ 2018: ITT VANNAK AZ ÁLOMTORTÁK, AMIRE MINDEN MENYASSZONY VÁGYIK - GALÉRIA! >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.