A palacsintát szinte mindenki szereti. Mi több, imádja. A gyerekek rajonganak érte, a felnőttek is boldogan falják, nem is csoda, hiszen a palacsinta egyszerű, mégis izgalmas fogás, ami rengeteg változatban kerülhet asztalra.
Hazánkban a hagyományos vékonytésztás verzió a legelterjedtebb, melyet aztán lekvárral, túróval, kakaóval, fahéjjal vagy mogyorókrémmel töltünk, és feltekerve fogyasztunk. De számtalan más út létzik, ha palacsintáról van szó, készíthetünk belőle tortát vagy egy komplett sós főételt, csíkozhatjuk, de süthetjük sütőben is.
Finnországban egészben sütik ki a tésztát, mint egy piskótát, a japán felhőpalacsinta valóban olyan könnyű, mintha felhőbe harapnánk, a marokkói palacsinta lyukas, mint az ementáli sajt, Venezuelában pedig kukoricaliszttel és csilivel készül a csemege.
Összeszedtünk néhány izgalmas palacsintareceptet, ha mást is kipróbálnátok a kakaós-lekvároson túl.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.