A kávékrém, vagy kávéhab olyan egyszerű, és könnyen összedobható finomság, akárcsak az eperhab. Nagyszüleink tudták, hogyan lehet kevés alapanyagból, és persze nagyon gyorsan valami édességet az asztalra varázsolni. A kávéhab elkészítéséhez mindössze három összetevőre, és pár percre van szükség, és már kanalazhatjuk is ezt a légiesen könnyed, mennyei nyalánkságot!
A kávéhab elkészítéséhez egy korty lefőzött fekete kávéra vagy egy kanál instant kávéra, vízre és porcukorra van szükség. A három alapanyagot egy mélyebb tálba összeöntjük és gépi habverővel habosra, világosra keverjük. Az így kapott krémet kanalazhatjuk magában, azaz desszertként, de kerülhet pohárkrém rétegei közé, illetve tejjel felöntve mennyei habos kávét készíthetünk belőle.
A kávéhab hozzávalói:
1,5 dkg instant kávé
13 dkg porcukor
2 dl hideg víz
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.