Kínai szezámmagos csirke
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Mákos guba
Káposztás tészta egyszerűen
Dödölle - az eredeti recept
Rakott zöldbab darált hússal
Babgulyás
Farsangi szalagos fánk
Csupacsokis brownie
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Klasszikus stíriai metélt
Tárkonyos csirkeraguleves
Mézes-mustáros csirkemell
Krémes spenótfőzelék
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Kijevi csirkemell rizibizivel
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Kapros tökfőzelék virslivel
Klasszikus grízgaluska leves
Desszert

Süti titkok Orsitól: panna cotta grépfrúttal és szezámmagos morzsával

Sütni öröm - főleg, ha a végeredmény mutatós, és olyan finom, hogy mindenki boldogan falja. A siker kulcsa persze elsősorban a rutin - vagy ennek híján egy olyan profi szakmai segítsége, akinek a kisujjában van a desszertkészítés csínja-bínja. Ilyen segítség lesz mostantól a Mindmegette olvasóinak Pinczel Orsi cukrász, aki új videósorozatában süteménysütési trükköket, praktikákat oszt meg veletek - és persze isteni recepteket! Ma egy csodálatos, olasz desszertet panna cottát készít grépfrúttal és szezámmagos ropogóssal.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.