Tepsis finomság vasárnap délutánra: hagyományos tejszelet

A tepsis sütiket nem véletlenül szeretjük: amellett, hogy jóízűek, nem kell számolgatni, biztosan jut belőle a váratlan vendégeknek, sőt másnapra is. A tejszelet elkészítése nem olyan egyszerű, mint egy kevert tésztáé, és nem leszel meg vele gyorsan, de érdemes megsütni – a siker garantált!
A tésztához:
A krémhez:
A tetejére:
A viszonylag kemény tésztát két sütőpapír között tudjuk szépen kinyújtani. Ha kisült, még melegen vágjuk le a széleket, mert ha kihűlt, nagyon törik.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.