A krémben található egyszeresen telített zsírsavaknak gyulladáscsökkentő hatásuk van, így megakadályozhatják az agykárosodást.
Gazdag zsírban és fehérjében, ezért rendkívül tápláló a mogyoróvaj. Az ideális napi adag két evőkanál.
A terhesség alatt fogyasztva megelőzhetjük gyermekünk mogyoróallergiájának kialakulását.
Heti ötször napi két evőkanálnyi mogyoróvaj majdnem 30%-kal csökkentheti a diabétesz kialakulásának esélyét!
A földimogyoró több fehérjét tartalmaz, mint az olajos magvak többi fajtája – 2 evőkanál 8 grammot. Így könnyebben épül az izom, és kevesebbet eszünk, mert sokáig tart a telítettségérzet.
A K-vitamin segíti a kalcium testünkön belüli terjedésében, ami jót tesz a csontok egészségének.
Mindez a fehérjének, a rostoknak és az egészséges zsíroknak köszönhetően. Éljen a mogyoróvaj!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.