Kijevi csirkemell rizibizivel
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Káposztás tészta egyszerűen
Klasszikus grízgaluska leves
Krémes spenótfőzelék
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Klasszikus kuglóf
Körömpörkölt csülökkel
Tojásos nokedli fejes salátával
Vadas marha
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Tárkonyos csirkeraguleves
Mákos guba
Klasszikus stíriai metélt
Dubarry-csirkemell
Mézes-mustáros csirkemell
Babgulyás
Rakott zöldbab darált hússal
Hagymás rostélyos
Érdekességek

A tej és a kávé tökéletes összhangja - a Nespresso új kávékülönlegességgel jelentkezik!

Te hogy iszod a jó erős feketét? Tejjel vagy tej nélkül?  A világ kávéfogyasztóinak a háromnegyede tejjel issza a kávéját. A Nespresso az új BARISTA CREATIONS kapszulakollekciót kifejezetten a tejjel készülő kávékhoz fejlesztették ki.

Talán meglepő, de a világ kávéfogyasztóinak a háromnegyede tejjel issza a kávéját. Magyarországon a fogyasztók 81%-a önt a kávéjába tejet, vagy tejszínt. Mi magyarok a reggelt egy erős feketével indítjuk ugyan, de a nap folyamán elfogyasztott többi kávét már tejjek isszuk.

A legjobb baristákhoz hasonlóan a Nespresso-t is évek óta foglalkoztatja, hogy mi az az ideális ízvilág, testesség, keserűség, savasság és aroma, amit a tejes kávéreceptek kedvelői keresnek. Az új BARISTA CREATIONS kapszulakollekció fejlesztésénél az volt a cél, hogy tökéletes tejes élményt adjanak a kávékedvelőknek. Az új kapszulákat kifejezetten a tejjel készülő kávékhoz fejlesztették ki, legyen szó akár egy édeskés, krémes cappuccinóról, esetleg egy rövid, intenzív cortadóról.

“A kávé és a tej tökéletes harmóniáját kerestük, és munkánkhoz a profi baristák tudásából merítettünk ihletet.” - mondta el Karsten Ranitzsch, a Nespresso vezető kávészakértője. „Az elmúlt években rengeteg vásárlónkat kérdeztük meg, és kicsit sem volt meglepő, amikor kiderült, hogy az emberek mennyire szeretik tejjel fogyasztani a kávéjukat, és ezt milyen sokféleképpen is teszik. A kávépörkölőkből, kávékóstolókból, élelmiszeripari szakértőkből és mérnökökből összeállított csapatunk azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a kávé és a tej interakcióinak megismerésével megalkossa a tejes receptekhez leginkább illő kávékeverékeket, és így vásárlóink a BARISTA CREATIONS kávékapszuláink segítségével otthonukban is elkészíthessék kedvenc kávéházi receptjüket.”

A termékcsalád 3 tagja - Chiaro, Scuro, Corto - segítségével bárki megtalálhatja a számára ideális kávét. Az új sorozat tagjait fogyaszthatjuk növényi alapú tejjel, ehhez a főként a zabtejet, vagy a szójatejet ajánlják.

Sós karamellás mokka

Hozzávalók:
2 szelet Nespresso sós-karamellás étcsokoládé
1.5%-os zsírtartalmú tej (100 ml, habosítva)
Nespresso BARISTA CREATIONS Scuro (espressóként elkészítve, 40 ml)
Eszközök: Nespresso View Cappuccino csésze + Nespresso Barista Receptkészítő vagy bármely Aeroccino tejhabosító illetve egyéb tejhabosító készülék
Elkészítési idő: 5 perc

Elkészítés: Öntsd a 1.5%-os zsírtartalmú tejet a Barista Receptkészítő készülékébe vagy Aeroccino tejhabosítójába a minimum jelzőig! Válasszd ki a „Latte Art" receptet a Barista Receptkészítő készüléken, vagy készíts forró tejhabot tejhabosítójával! Egy csészébe tegyél két szelet sós-karamellás étcsokoládét! Főzz rá az étcsokoládéra egy Scuro kávékapszulát. Az elkészült meleg tejhabot öntsd a csészébe.

ÚJ ÉLETET MINDEN NESPRESSO-KAPSZULÁNAK - STÍLUSOSAN! >>>

4 ISTENI DESSZERT HOSSZÚ KÁVÉBÓL, AMIT KI KELL PRÓBÁLNOD! >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.