Az Endless Adventure (Végtelen kaland) nevű videós gasztro és utazóblogger pár a kürtős kaláccsal kezdett, és meglehetősen odavoltak érte: imádták, hogy kívül ropog és belül puha, hogy jóval kevésbé édes, mint amire számítottak, és az alap vaníliásnál a fahéjas jobban bejött nekik. "Tulajdonképpen olyan, mint egy ropogós fánk" - összegezték a kóstoltakat.
Aztán útjukat egy lángossütő felé vették, ahol a sokféle feltét közül végül a klasszikusat választották: a sajtos-tejfölöst. "A lángos a részegek kedvence, de másnaposságra is nagyon jó, mert az olajban sült tészta és a sajtos feltét nagyon jót tesz ilyenkor" - mondták, és hozzátették, hogy bár rájuk épp nemigaz egyik sem, azért biztosan ízlik majd nekik. Így is lett: szerették a frissen sült, picit édes, puha tésztát, és nagyon bejött nekik a forró tészta és a jéghideg feltétek párosa.
A gulyásleves előtt libazsíros kenyeret kaptak, a gulyásról - amit továbbra is egyfajta "raguként" aposztrofáltak - megjegyezték, hogy isteni az illata, amellett, hogy rettentő forró, és hogy milyen jó omlós a burgonya, a répa és a hús is.
A videót megtekintő több mint 300 ezer usernek pedig azt üzenték: ezt a három fogást Budapesten járva semmiképp se hagyják ki!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.