Sok finomságot köszönhetünk az amerikai konyhának, de az is igaz, hogy néhány esetben eléggé szokatlan ételpárosításokkal állnak elő, vegyük például a vattacukros burritót vagy a pillecukros édesburgonya-pürét. Nos, ez a mostani talán nem annyira durva, bár egy olasz étteremben biztosan nem kerül az étlapra…
Hozzávalók:
Elkészítése:
A pizzatésztát alaposan megkenjük az öntettel, vastagon megszórjuk a lereszelt sajttal, és a felszeletelt uborkát elrendezzük rajta. Így sütjük meg a szokásos módon.
Szerintetek melyik a durvább, az ananászos vagy az uborkás pizza?
(Borítókép: Shutterstock)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.