A királyi séfek elárulták, hogy Erzsébet királynő a könnyű, tápláló fogásokat részesíti előnyben, a keményítőtartalmú ételeket - például a tésztát és a burgonyát - próbálja kerülni.
Darren McGrady, a királyi család egykori séfje korábban ezt nyilatkozta Erzsébet étkezési szokásairól: „A királynő nem egy ínyenc. Azért eszik, hogy éljen.” Hozzátette, hogy amikor egyedül eszik, akkor is nagyon fegyelmezett, valamintmegerősítette, hogy a keményítőtartalmú ételek szinte mindig tiltólistásak nála.
Legtöbbször valamilyen halat és zöldségeket fogyaszt ebédre. A doveri nyelvhal spenót- vagy cukkiniágyon például az egyik nagy kedvence. Ez a fogás pedig szuperegészséges, hiszen alacsony a zsírtartalma, magas a fehérjetartalma, valamint tele van D- és B12-vitaminnal.
Azért azt is muszáj megjegyeznünk, hogy bár Erzsébet törekszik arra, hogy minél egészségesebben étkezzen, az édességekről ő sem tud teljesen lemondani. A reggeli Earl Grey teája mellé omlós kekszet eszik, a délutáni teájához pedig a gyakran a kedvenc desszertjét, csokitortát szolgálnak fel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.