Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Csikós tokány recept
Csikós tokány
Túróval töltött zsemle recept
Túróval töltött zsemle
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Mákos guba  recept
Mákos guba
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes recept
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Puncstorta  recept
Puncstorta
Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Birsalmasajt tartósítószer-mentesen recept
Birsalmasajt tartósítószer-mentesen
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Retró kókuszkocka recept
Retró kókuszkocka
Hagymás rostélyos  recept
Hagymás rostélyos
Kijevi csirkemell rizibizivel  recept
Kijevi csirkemell rizibizivel
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
15 perces banános palacsinta recept
15 perces banános palacsinta
Lencsegolyók sütőtökpürével recept
Lencsegolyók sütőtökpürével
Érdekességek

Ezek a királynő kedvenc palacsintái - mutatjuk a titkos hozzávalót!

erzsébet királynő
Ha te is hozzáadod a palacsintádhoz a királyi család extra hozzávalóját, akkor a tészta még lágyabb és ízletesebb lesz!

A királyi család az Instagramon osztotta meg a követőivel, hogy Erzsébet királyné és Fülöp herceg milyen palacsintákkal ünnepelte idén a nemzetközi palacsinta-napot.

Angliában a farsangi időszak ugyanis a palacsinta-nappal ér véget. Nálunk húshagyó kedd, náluk Pancake Day. A lényege, hogy még utoljára összeszedjük a maradék lisztet, tojást, vajat, cukrot, és palacsintát süssünk belőle, hogy elfogyjon minden, és ne is kísértsen minket a böjti időben.

A királyi séfek idén háromféle palacsintát is felszolgáltak a palotában: lekváros-tejszíneset, klasszikus citromosat és egy sonkás-sajtos-póréhagymás verziót.

Sőt, azt is elárulják, hogy egy különleges hozzávalótól, az úgynevezett barna vajtól lágyabb és finomabb lesz a palacsintatészta.

Hogy készül a barna vaj?

A vajat lassan, alacsony hőmérsékleten melegítjük, a víz elfő belőle, a fehérjék pedig karamellizálódnak, így diós ízt kapnak és bebarnulnak. Arra érdemes odafigyelni, hogy nagyon könnyen odaéghet, ezért folyamatos figyelmet igényel az elkészítése. Amint elkészült, hagyjuk kihűlni, és utána már adhatjuk is a palacsintához. A királyi palacsinták pontos receptjeit itt találod!

3 TIPP PALACSINTASÜTÉSHEZ - ÍGY TÖKÉLETES LESZ A VÉGEREDMÉNY!>>>

EZ A VÉGTELENÜL EGYSZERŰ SÜTEMÉNY A 94 ÉVES II. ERZSÉBET KEDVENCE>>>

KÉSSEL-VILLÁVAL ESZI A BANÁNT!? ERZSÉBET KIRÁLYNŐ LEGFURÁBB ÉTKEZÉSI SZOKÁSAI>>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.