Vilmos herceg szereti a sült csirkét, a steaket, utóbbit lehetőleg jó véresen és az sem titok, hogy nem egyszer rendelt már pizzát a Buckingham-palotába. De vajon ugyanezeket az ételeket szereti-e felesége, Katalin? Brit lapok szerint a hercegnének négy nagy kedvence van.
A világon az egyik leggyakrabban fogyasztott hús, amit Katalin is nagyon szeret. A hercegné törkeszik arra, hogy az egész család gyakran egyen szárnyast. Vilmossal szeretnek főzni és előfordult már, hogy lefotózták, amint hazafelé tartott a boltból és csirke is lapult a bevásárlótáskában.
A Mirror című lap szerint, amikor Katalin és Vilmos 2016-ban Kanadában járt, akkor ellátogatott a híres indiai étteremben, a Vij-be, ahol curryt fogyasztottak. A szakács megkérdezte Katalint, hogy szeret-e főzni, ő pedig azt mondta, hogy igen, különösen szereti a curryt elkészíteni. Ezt később Carolyn Robb, a királyi család séfje is megerősítette, hogy Katalin megkedvelte a főzést és gyakran készít curryt is.
Katalin imádja a zöldségeket. Amikor első gyermekével, György herceggel terhes volt sok zöldséget, avokádót fogyasztott, hogy a reggeli rosszullétein enyhítsen.
Katalin nemcsak az alakját, hanem ragyogó bőrét, haját annak is köszönheti, hogy sok nyers ételt fogyaszt. Szereti a nyers salátákat, és nagy kedvence a gazpacho, ami nyers zöldségekből készül és szereti a ceviche-t, a pácolt nyers halat is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.