A királyi családban sokáig egyáltalán nem szoptatták az anyák a gyerekeiket, ugyanis veszélyesnek és helytelennek tartották. Erzsébet királynő uralkodása alatt azonban ez megváltozott, és ma már teljesen elfogadottnak számít, ha egy hercegné szoptat. Persze, csak akkor, ha odafigyel arra, hogy megfelelően táplálkozzon. A fokhagymás és a fűszeres ételek, valamint az alkoholos italok például biztosan tiltólistásak lesznek Meghan számára, mivel ezek hatással lehetnek az anyatej ízére. (Igaz, a fokhagymáról a királynő miatt már egy jó ideje le kellett mondania...)
A család egykori séfje, Darren McGrady egy interjú során elárulta, hogy töbször is ő készítette az ebédet Vilmosnak és Harry-nek, amikor kicsik voltak. „Az első étel, amit kóstoltak párolt körte és alma volt, ami a királynő sandringhami birtokáról származott” - mesélte. Ez pedig állítólag egy királyi hagyomány, amit valószínűleg Harry-ék csöppségénél is követni fognak.
A gyümölcspüréket pedig a biztonság kedvéért kétszer is összeturmixolják, hogy még véletlenül se kerüljön nagyobb gyümölcsdarab az ételbe. Sőt, a nagyjából 20 tagú konyhai személyzetből legalább ketten foglalkoznak a baba ételeivel. Az egyik séf a húst tartalmazó fogásokért, a másik pedig a zöldséges fogásokért felel. Így pedig simán el tudják kerülni, hogy a csemeték előre csomagolt bébiétlt egyenek - Darren azt mondta, amíg a palotában dolgozott, egyszer sem látott előre csomagolt bébipapit.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.