Gábor elárulta, hogy felesége terhessége hogyan változtatta meg főzési szokását, továbbá azt, hogy mi az, amit most Tóth Gabi a leginkább kedvel.
Ha éhes vagy, és mondjuk otthon főzöl magadnak, mit készítesz a legszívesebben? Mi a kedvenced?
Nagyon szeretem a magyaros ételeket. A kedvencem a lecsó.
Ha már magyaros ételek. Szabolcsi töltött káposzta?
Ilyeneknek azért otthon már nem állok neki. Ha mégis erre támadna kedvem, akkor megkérjük az anyósom, aki isteni töltött káposztát csinál és nagyon szívesen el is készíti. Otthon azért így, hogy ketten vagyunk, több órás főzéseknek már nem állok neki. Gabi is inkább az egyszerűbb, háziasabb, magyarosabb ízeket szereti. Most valamelyik nap éppen töltött csirkecombot készítettem. Szóval jelenleg inkább az egyszerűbb, de laktatóbb ételek irányába indulok.
Amióta tudjátok, hogy egy újabb fővel bővül a család, átalakult a főzési szokásod? Esetleg kicserélődtek, vagy bővültek a főzéshez szükséges konyhai alapanyagok?
Igazából nem alakult át nagyon, de sokkal jobban odafigyelünk arra, hogy mit eszünk. Elképesztő a természet és az emberi szervezet áldott állapotban. Gabi nem is nagyon kívánja azokat az ételeket, amik mondjuk károsak lennének, vagy nem ajánlják. Most például a megszokottnál is jobban imádja a tonhalat, ami nagyon jó, hiszen rengeteg benne a tápérték és nagyon egészséges. A cukrozott dolgokra rá sem bír nézni.
Volt már rá példa, hogy annyira rossz volt az étel, hogy visszaküldted az étterem szakácsának?
Nem emlékszek ilyenre. Olyan volt, hogy nem ízlett az étel és legszívesebben visszaküldtem volna, de én csak nagyon szélsőséges esetekben tennék ilyet. Ha rossz az étel, nem szoktam jelezni, ám ha megkérdezik, megosztom velük a véleményem, ha nem, akkor inkább magamban tartom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.