Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal recept
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal
Klasszikus kuglóf recept
Klasszikus kuglóf
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Puncstorta  recept
Puncstorta
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Pincepörkölt csülökből és lapockából recept
Pincepörkölt csülökből és lapockából
Retró kókuszkocka recept
Retró kókuszkocka
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Szilvalekváros tepertős papucs recept
Szilvalekváros tepertős papucs
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Fahéjas tekercs (cinnabon) recept
Fahéjas tekercs (cinnabon)
Sütőtökös-csokis halloweeni muffin recept
Sütőtökös-csokis halloweeni muffin
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes recept
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes
Őszi minestrone leves recept
Őszi minestrone leves
Érdekességek

Ez Rácz Jenő kedvenc süitje - nem hiszed el, milyen pofonegyszerű!

Rácz-Gyuricza Dóra cukormentes diós álomsüti
Rácz-Gyuricza Dóri elkészítette férje egyik kedvencét, ami nem más, mint egy sütés nélküli, diós-vaníliakrémes álomdesszert! A képeket nézve, nem csoda, hogy Rácz Jenő odáig van ezért a finomságért - ami ráadásul cukormentes, így diétázók is bátran falhatják!

"Cukormentes diós finomság a férjem kedvenc desszertje is diós, és most neki szerettem volna kedvezni ezzel a finomsággal" - posztolt ki pár napja Rácz-Gyuricza egy ínycsiklandó, krémes rakott süteményt - szerencsénkre, a recepttel együtt! Fogyókúrázóknak is szeretettel ajánljuk, mivel még a desszert alapját képző keksz is cukormentes!

A cukormentes diós álom hozzávalói:

  • 3 csomag cukormentes keksz / Győri Édes teljes kiőrlésű keksz, hozzáadott cukor nélkül
  • 2 csomag vaníliás pudingpor
  • 9 dl tej
  • 1 ek. dióvaj (extra picire vágott dióval helyettesíthetitek)
  • 1 marék dió vagy pekándió
  • 2 csepp rumaroma
  • édesítő, ízlés szerint
  • egy csipet só

Elkészítése:

  1. A vaníliapudingot megfőzzük a tasakon található utaítás szerint, majd kettéválasztjuk. A fél adag pudingba keverjük a marék diót apróra aprítva, a dióvajat és a pici rumaromát.
  2. A másik fele marad vaníliásan, csak édesítjük.
  3. Egy 20x20 centis formát picit megkentem pudinggal, majd ment rá egy keksz réteg. Erre került az első diós krém réteg, majd újra keksz, vaníliás krém, keksz, és diós réteg a tetejére.
  4. Pár órára a hűtőbe tesszük (ha kibírjuk).

Ajánljuk még:

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.