Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel  recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel
Mákos guba  recept
Mákos guba
Szilvás gombóc hagyományosan recept
Szilvás gombóc hagyományosan
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Legényfogó leves recept
Legényfogó leves
Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Madártejszelet recept
Madártejszelet
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Hagyományos resztelt csirkemáj recept
Hagyományos resztelt csirkemáj
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Joghurtos kanalas fánk recept
Joghurtos kanalas fánk
Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Érdekességek

Ez Rácz Jenő kedvenc sütije - nem hiszed el, milyen pofonegyszerű!

Rácz-Gyuricza Dóra cukormentes diós álomsüti
Rácz-Gyuricza Dóri elkészítette férje egyik kedvencét, ami nem más, mint egy sütés nélküli, diós-vaníliakrémes álomdesszert! A képeket nézve, nem csoda, hogy Rácz Jenő odáig van ezért a finomságért - ami ráadásul cukormentes, így diétázók is bátran falhatják!

"Cukormentes diós finomság a férjem kedvenc desszertje is diós, és most neki szerettem volna kedvezni ezzel a finomsággal" - posztolt ki Rácz-Gyuricza egy ínycsiklandó, krémes rakott süteményt - szerencsénkre, a recepttel együtt! Fogyókúrázóknak is szeretettel ajánljuk, mivel még a desszert alapját képző keksz is cukormentes!
 

A cukormentes diós álom hozzávalói:

  • 3 csomag cukormentes keksz / Győri Édes teljes kiőrlésű keksz, hozzáadott cukor nélkül
  • 2 csomag vaníliás pudingpor
  • 9 dl tej
  • 1 ek. dióvaj (extra picire vágott dióval helyettesíthetitek)
  • 1 marék dió vagy pekándió
  • 2 csepp rumaroma
  • édesítő, ízlés szerint
  • egy csipet só

Elkészítése:

  1. A vaníliapudingot megfőzzük a tasakon található utaítás szerint, majd kettéválasztjuk. A fél adag pudingba keverjük a marék diót apróra aprítva, a dióvajat és a pici rumaromát.
  2. A másik fele marad vaníliásan, csak édesítjük.
  3. Egy 20x20 centis formát picit megkentem pudinggal, majd ment rá egy keksz réteg. Erre került az első diós krém réteg, majd újra keksz, vaníliás krém, keksz, és diós réteg a tetejére.
  4. Pár órára a hűtőbe tesszük (ha kibírjuk).

 

Ajánljuk még:

 

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.