Kedves Tünde! A laktózmentes alapanyagok ugyanúgy viselkednek, ha sütök és főzök velük? Eddig soha nem próbáltam őket, de most muszáj, viszont nem akarom elrontani velük az ételt. Köszönöm a segítséget!
A főzés során használjuk bátran laktózmentes termékeket, mivel hasonlóan működnek, mint a hagyományos tejtermékek. A különbség csak annyi, hogy édeskésebb az ízük. Ezt kell figyelembe vennünk az ételek ízeinek beállításánál.
Az édesszájúaknak ez egy örömhír, mert a desszertek készítésénél kevesebb cukrot kell használniuk.
Főzelékek, mártások, egytálételek és levesek főzésekor, amennyiben túl édesnek érezzük az ízüket, ellensúlyozásként használjunk pár csepp citromlevet.
Ennek tükrében bátran kezdjük el velük az otthoni sütés- főzést!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.