Babgulyás
Mézes-mustáros csirkemell
Csupacsokis brownie
Mákos guba
Körömpörkölt csülökkel
Finomfőzelék
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Epres blondie
Zsemlegombóc
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Tárkonyos csirkeraguleves
Kínai szezámmagos csirke
Kapros tökfőzelék virslivel
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Tojásos nokedli fejes salátával
Kijevi csirkemell rizibizivel
Farsangi szalagos fánk
Klasszikus stíriai metélt
Húsok, halak

Így használd fel a sertés részeit! - Gábor hentes tanácsai

Sok hentesüzletben találkozhattok azzal a képpel, amely a sertés részeit ábrázolja. Sokan nem tudják viszont, hogy milyen fogásokat készítsenek a tarjából, a karajból, vagy a lapockából. A Mindmegette új sorozatában Gábor hentes bemutatja a sertés részeit és azt is megtudhatjuk tőle, hogy melyikből érdemes szaftos pörköltet készíteni.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.