"Kék a kökény recece" - bizonyára sokaknak eszébe jut ez a gyerekdal, ha ősszel-télen a természetben sétálva meglát egy kökénybokrot. Dzsindzsa, ehető növények nyomában című videósorozatunkban Megyeri Sára mesél nektek arról, hogy mikor szedjünk kökényt, mire érdemes figyelni, illetve azt is megmutatja, hogy mit csináljunk belőle.
Sára tanácsait már csak azért is érdemes megfogadni, mert a kökény az egyik legegészségesebb bogyós gyümölcsünk. Nagyon magas a C-vitamin tartalma, nagyon jó immunerősítő. Ha éretlenül fogyasztjuk, akkor az íze kissé fanyar. A kökényből készíthetünk lekvárt, bort. Megyeri Sára egy kökényszósz receptjét mutatja meg nektek, amit teltebb húsokhoz is kiváló.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.