Nem csak azért szeretjük a párolt lila káposztát, mert isteni finom köret, hanem azért is, mert rengeteg benne a C-vitamin, ami erősíti az immunrendszert és segít leküzdeni a betegségeket. Ráadásul tökéletesen passzol a rántott és a sült húsokhoz is!
A kelbimbót szerintünk vagy imádni vagy utálni lehet. Egy viszont biztos: magas rosttartalmának köszönhetően segíthet elkrülni a puffadást a karácsonyi vacsi után. Készítetted már csőben sütve? Imádjuk önmagában és köretként is!
A halakban rengeteg omega-3 zsírsav található, ami segít szervezetünknek a D-vitamin termelésben, amire télen nagy szükségünk van. Így mindegy, hogy ponty, lazac vagy pisztráng kerül az asztalra, a testednek mindenképp jót teszel vele.
A sült gesztenye nem csak a karácsonyi vásárban falatozva esik jól a téli hidegben, de az ünnepi asztalon is megállja a helyét. Ráadásul olyan zsírsavakat tartalmaz, amik a szívnek és a bőrnek is nagyon jót tesznek. Sütve vagy akár főzve, salátába keverve is isteni!
Egy forró tyúkhúsleves nem csak a léleknek esik jól, hanem a testnek is. A benne található zöldségek ugyanis sok-sok vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak, ráadásul a gőze az orrban és a torokban letapadt nyákot is feloldja. Nem fogod megbánni, ha ez lesz az első fogás az ünnepi asztalon!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.