Ne gondoljuk, hogy bonyolult vagy időigényes receptekről van szó: a különféle ízesítésű gyümölcskenyerek egyszerűen elkészíthetők, már-már elronthatatlanok, nagyon ízletesek, igen mutatósak, és fém- vagy műanyag dobozokban sokáig elállnak.
A gyümölcskenyér olyan desszert, amit alapanyagok szempontjából millió módon variálhatunk. Az olajos magok teljes tárházát fel tudjuk használni – pirítva, darálva, durvára őrölve. A gyümölcsök is változtathatók, kombinálhatók, felhasználhatjuk nyersen, kandírozva, szárítva, extrudálva - és frissen is. Mi most egy aszalt és kandírozott gyümölcsös, diós gyümölcskenyér változatot mutatunk nektek, jó sűrű, "németes" tésztával! Próbáljátok ki a klasszikus receptet!
Mutatjuk a gyümölcskenyér receptjének leírását is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.