A hal nemcsak a pontyot jelenti, habár az ünnepekkor ez az első első számú halfajta, mely halászlé vagy rántott formában a karácsonyi asztalra kerül. A horvát- vagy olaszországi nyaralásokból azonban sokan emlékezhetnek rá, hogy elképesztően színes és ízletes a halfelhozatal, és nem is kell sok fűszer ahhoz, hogy egy aranydurbincs, egy harcsa vagy egy lazac igazán ínycsiklandó legyen!
Az adventi időszakban együnk minél több halas ételt és kísérletezzünk, ugyanis ha az egyik fajta nem ízlik, a többi attól még a kedvencükké válhat! Az afrikai harcsa, vagy a már említett aranydurbincs semleges ízűek, ezért első lépcsőfoknak is tökéletesek, a lazacból mennyei steak vagy wellington készülhet, a tonhal pedig nem véletlenül az egészséges életmódot követők kedvence!
Mutatjuk a legjobb halételeket karácsonyra, ugyanis a halászlén túl is van élet!
Borítókép: Mindmegette
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.