HETI MENÜ – 2010. AUGUSZTUS 23-29.
Hétfő
Előétel: Lebbencsleves
Főétel: Kétszer pácolt rántott busa zöldségekkel
Desszert: Szilva
Vegetáriánus ajánlat: Kétszer pácolt rántott busa zöldségekkel
Kedd – francia nap!
Előétel: Francia zöldségkrémleves
Főétel: Provence-i bárányborda francia lecsóval
Desszert: Tarte au citron (Francia citromtorta)
Vegetáriánus ajánlat: Cikória burgundi módra
Szerda
Előétel: Könnyű saláta tejfölös túróval
Főétel: Bácskai csirkemáj pirított tarhonyával, káposztasalátával
Desszert: Sárgadinnye falatok vanília fagylalttal
Vegetáriánus ajánlat: Stíriai metélt
Csütörtök
Előétel: Bakonyi gombaleves
Főétel: Oldalas rizssalátával, csemege uborka
Desszert: Gyors sajtos pogácsa kolbászsapkával
Vegetáriánus ajánlat: Édesköményes-zelleres vékony pizza
Péntek
Előétel: Zöldségleves fűszeresen és gazdagon
Főétel: Tejszínes sárgarépa-főzelék rántott hagymakarikákkal
Desszert: Csokis grízpuding
Vegetáriánus ajánlat: Tejszínes sárgarépa-főzelék rántott hagymakarikákkal
Szombat
Előétel: Almás-diós csirkeleves
Főétel: Csáky rostélyos petrezselymes vajas burgonyával, paradicsom salátával
Desszert: Görögdinnye
Vegetáriánus ajánlat: Flamand sajtszelet tormamártással
Vasárnap
Előétel: Sonkasalátával töltött paradicsom
Főétel: Aszúban párolt aszalt szilvával és kacsamájjal töltött kacsamell
Desszert: Omlós csokoládés falatkák
Vegetáriánus ajánlat: Zöldségből ropogós gomba
HETI MENÜ – 2010. AUGUSZTUS 16-22.
Hétfő
Előétel: Füstöltsajt-krémleves újhagymával
Főétel: Gyümölcsös és fűszeres csirke párolt rizzsel
Desszert: Vaníliapuding
Vegetáriánus ajánlat: Kapros-rizses cukkini
Kedd
Előétel: Gyümölcssaláta
Főétel: Hal sajtmártásban, sült paradicsommal és párolt zöldségekkel
Desszert: Főtt kukorica
Vegetáriánus ajánlat: Hal sajtmártásban, sült paradicsommal és párolt zöldségekkel
Szerda
Előétel: Zöldbableves
Főétel: Gombás sertésragu burgonyafánkkal
Desszert: Őszibarack
Vegetáriánus ajánlat: Zöldbableves, tojásos tökpörkölt
Csütörtök
Előétel: Tejszínes gombaleves
Főétel: Csirkepörkölt cigányosan túrós csuszával
Desszert: Görögdinnye
Vegetáriánus ajánlat: Tejszínes gombaleves, túrógombóc
Péntek
Előétel: Daragaluska-leves
Főétel: Sóskafőzelék, főtt burgonya, keménytojás
Desszert: Fekete-fehér sütemény - sütés nélkül
Vegetáriánus ajánlat: Sóskafőzelék, főtt burgonya, keménytojás
Szombat
Előétel: Babgulyás füstölt csülökkel
Főétel: Sajtos-tejfölös lángos
Desszert: Sárgadinnye
Vegetáriánus ajánlat: Hamis gulyásleves, sajtos-tejfölös lángos
Vasárnap
Előétel: Őszibarack-krémleves
Főétel: Vadas marhaszelet zsemlegombóccal
Desszert: Csokoládés borkrém
Vegetáriánus ajánlat: Könnyű zöldségfasírt kapros tartármártással, burgonyapürével
HETI MENÜ – 2010. AUGUSZTUS 9-15.
Hétfő
Előétel: Erőleves cérnametélttel
Főétel: Toros káposzta
Desszert: Fagylalt vagy jégkrém
Vegetáriánus ajánlat: Sóskafőzelék főtt burgonyával és keménytojással
Kedd – olasz nap!
Előétel: Mediterrán paradicsomleves sajttal és krutonnal
Főétel: Húsos lasagne
Desszert: Panettone (olasz gyümölcskenyér)
Vegetáriánus ajánlat: Cukkinis lasagne
Szerda
Előétel: Hideg almaleves
Főétel: Rántott halfilé majonézes kukoricával
Desszert: Rizsfelfújt gyümölcsöntettel
Vegetáriánus ajánlat: Rántott sajt párolt rizzsel
Csütörtök
Előétel: Karfiolleves
Főétel: Lecsós szelet tarhonyával
Desszert: Csokoládépuding
Vegetáriánus ajánlat: Tarhonyás lecsó
Péntek
Előétel: Savanyú tojásleves
Főétel: Krumplis tészta
Desszert: Őszibarack
Vegetáriánus ajánlat: Krumplis tészta
Szombat
Előétel: Kaviáros tojás
Főétel: Baracklekváros palacsinta
Desszert: Gyümölcsrizs
Vegetáriánus ajánlat: Hagymás rakott tojás
Vasárnap
Előétel: Marhahúsleves velőscsonttal
Főétel: Sasadi sertésszelet
Desszert: Vegyes rétes
Vegetáriánus ajánlat: Gombapörkölt galuskával
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.