Lencsegolyók sütőtökpürével recept
Lencsegolyók sütőtökpürével
15 perces banános palacsinta recept
15 perces banános palacsinta
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Fahéjas tekercs (cinnabon) recept
Fahéjas tekercs (cinnabon)
Pincepörkölt csülökből és lapockából recept
Pincepörkölt csülökből és lapockából
Csikós tokány recept
Csikós tokány
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes recept
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Puncstorta  recept
Puncstorta
Őszi minestrone leves recept
Őszi minestrone leves
Klasszikus csülök pékné módra recept
Klasszikus csülök pékné módra
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal recept
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Párolt lilakáposzta  recept
Párolt lilakáposzta
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék recept
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék
Hétről hétre, napról napra ötleteket és tippeket kaphattok, mi legyen az ebéd vagy a vacsora.

HETI MENÜ – 2013. AUGUSZTUS 26 - SZEPTEMBER 01.
Előétel: Almás csirkeleves
Főétel: Babos lecsó
Desszert: Vaníliapuding csokireszelékkel
Vegetáriánus ajánlat: Rakott gomba lecsósan

Előétel: Chowder csemegekukoricával és rákkal
Főétel: BBQ csirkemell ketchuppal és kólával
Desszert: Amerikai répatorta vaníliás krémsajttal
Vegetáriánus ajánlat: Amerikai palacsinta forró gyümölcsökkel

Előétel: Fejtett bableves csipetkével
Főétel: Cigánypecsenye szalonnával
Desszert: Dinnyés fagyi egyszerűen
Vegetáriánus ajánlat: Rántott karfiol sült burgonyával, paradicsomsalátával

Előétel: Zöldborsópüré-leves
Főétel: Sárgaborsó főzelék füstölt hússal és hagymakarikával
Desszert: Mákos stíriai metélt
Vegetáriánus ajánlat: Sárgaborsó főzelék sült hagymakarikákkal

Előétel: Hideg rumos-tejszínes gyümölcsleves
Főétel: Sonkás-ricottás cannelloni
Desszert: Friss gyümölcs: alma, barack, körte vagy szilva
Vegetáriánus ajánlat: Kéksajtos-brokkolis cannelloni

Reggeli: Padlizsánkrém pirítóssal
Előétel: Fehérboros fokhagymakrémleves reszelt sajttal
Főétel: Harcsapaprikás túrós csuszás rétessel
Desszert: Friss fügés-szilvás rétes
Vacsora: Káposztás-húsos lepény száraz rozé borral
Vegetáriánus ajánlat: Gombapörkölt galuskával, fejes salátával

Reggeli: Lágytojás péksüteménnyel, gyümölcstea
Előétel: Húsleves oldalasból grízgaluskával
Főétel: Bécsi szelet, rósejbnivel, tejfölös uborkasaláta
Desszert: Karamellás nektarin
Vacsora: Tojáskrém baguette-tel, pohár sörrel
Vegetáriánus ajánlat: Rántott sajt rósejbnivel, tzatzikivel

HETI MENÜ – 2013. AUGUSZTUS 19 - 25.
Reggeli: Gombás melegszendvics
Előétel: Kókusztejes paradicsomleves korianderpesztóval
Főétel: Csirkemell sonkaköntösben, párolt rizzsel
Desszert: Szórt cukkinis-mákos pite édesen
Vacsora: Sonkás töltött tojás
Vegetáriánus ajánlat: Cukkinis zöldborsópaprikás

Reggeli: Gyümölcsjoghurt kakaós csigával
Előétel: Gyümölcsleves vaníliafagylalttal
Főétel: Sasadi szelet, hercegnőburgonya sajttal gazdagítva
Desszert: Gyümölcsös kehely
Vacsora: Fahéjas szilvásgombóc
Vegetáriánus ajánlat: Bogyós rántott sajt

Előétel: Göcseji gombaleves
Főétel: Vörösboros-gombás marhapörkölt krumplis tarhonyával
Desszert: Túrós rétes
Vegetáriánus ajánlat: Csípős-pikáns tészta olajbogyóval

Előétel: Sültpaprika-leves
Főétel: Tökfőzelék grillkolbásszal
Desszert: Görögdinnye
Vegetáriánus ajánlat: Hideg cukkini-tökfőzelék pestóval

Előétel: Karfiolleves
Főétel: Tojásos nokedli sült szalonnával, fejes salátával
Desszert: Nyári gyümölcsös pite
Vegetáriánus ajánlat: Tojásos nokedli fejes salátával

Reggeli: Sajtos bundáskenyér zöld teával
Előétel: Kömlődi halászlé
Főétel: Túrós csusza pirított szalonnapörccel
Desszert: Parfé
Vacsora: Waldorf-saláta pirított dióval
Vegetáriánus ajánlat: Spenótos-túrós tészta

Reggeli: Halkocsonya reggelire a tegnapi halászléből
Előétel: Erőleves égetett tésztával
Főétel: Sertésborda rajnai rizlingben párolva pirított hagymás burgonyával
Desszert: Pudingos málnatorta
Vacsora: Gombafejek sonkával töltve
Vegetáriánus ajánlat: Rántott gombafejek illatos gombás rizzsel, tartármártással

HETI MENÜ – 2013. AUGUSZTUS 12 - 18.
Előétel: Lebbencsleves
Főétel: Zöldfűszeres csirkemellcsíkok friss zöldsalátával
Desszert: Fehérboros körtekompót
Vegetáriánus ajánlat: Briami (görög zöldséges egytálétel)

Előétel: Cukkinikrémleves tárkonnyal
Főétel: Tárkonyos házinyúlragu fokhagymás burgonyakrokettel
Desszert: Leveles tészta tárkonyos ananászhabbal
Vegetáriánus ajánlat: Bolondos nyári tökszalagok

Előétel: Palócleves
Főétel: Mazsolás pulykamellcsíkok
Desszert: Finom almáspite
Vegetáriánus ajánlat: Csípős indiai padlizsán

Főétel: Fejtett bableves füstölt oldalassal
Desszert: Sárgadinnye
Vegetáriánus ajánlat: Tárkonyos krumplifőzelék tükörtojással

Előétel: Szederkrémleves
Főétel: Májkrémes burgonyaszeletek
Desszert: Nutellás túrógombóc
Vegetáriánus ajánlat: Bazsalikomos sós gofri paradicsomszósszal

Reggeli: Zabkása
Előétel: Cukkinikrémleves
Főétel: Rakott krumpli sajttal gazdagítva
Desszert: Tükörtojás sütemény
Vacsora: Májas vagy gombás bourekas
Vegetáriánus ajánlat: Fóliában sült burgonya fűszeres túróval

Reggeli: Sonkás sült paprika
Előétel: Palócleves bográcsban
Főétel: Saslik minden mennyiségben - zamatos kékfrankos borral leöblítve
Desszert: Sült kukorica
Vacsora: Nyárson sült szalonna, a nyárs végére húzott hagymával, kenyérre csepegtetett zsírjával, laza fröccs kíséretében
Vegetáriánus ajánlat: Grillezett gomba és minden más


HETI MENÜ – 2013. AUGUSZTUS 5 - 11.
Előétel: Hideg kukoricakrémleves füstölt hallal
Főétel: Darált hússal töltött tök
Desszert: Agglegénytorta
Vegetáriánus ajánlat: Kapros rizzsel töltött tök

Előétel: Tzatziki
Főétel: Görög csirke fetával és olívabogyóval
Desszert: Galaktobureko (görög tejkrémes édesség)
Vegetáriánus ajánlat: Görög serpenyős burgonya

Előétel: Hideg gyümölcsleves barackkal, körtével és szilvával
Főétel: Kolbásszal töltött hústekercs burgonyapürével, párolt hagymával
Desszert: Őszibarack
Vegetáriánus ajánlat: Majonézes-lilahagymás kukoricasaláta

Előétel: Tejszínes hagymaleves pirított kenyérrel és sajttal
Főétel: Kelkáposzta főzelék tarjaszelettel
Desszert: Főtt kukorica
Vegetáriánus ajánlat: Kelkáposzta főzelék krumplikockákkal

Előétel: Vörösboros-zöldséges gulyásleves csipetkével
Főétel: Felvidéki sztrapacska
Desszert: Gyümölcsfagylalt
Vegetáriánus ajánlat: Juhtúrós sztrapacska

Reggeli: Vajas kenyér mézzel vagy házi lekvárral, kakaóval
Előétel: Savanyú tojásleves pirított kenyérkockákkal
Főétel: Dinsztelt marhafelsál burgonyagombóccal
Desszert: Tokaji borhabkrém
Vacsora: Zsemlében sült sonkás tojás
Vegetáriánus ajánlat: Gombás túróval töltött színes zöldségek

Reggeli: Reggeli omlett friss kenyérrel, gyümölcsteával
Előétel: Újházy tyúkhúsleves
Főétel: Fehérboros sertéspaprikás galuskával
Desszert: Krémsajtos kehely feketeribizlivel
Vacsora: Könnyű saláta tejfölös túróval
Vegetáriánus ajánlat: Nyári zöldséges lepény


HETI MENÜ – 2013. JÚLIUS 29 - AUGUSZTUS 04.
Előétel: Hideg tejszínes sárgabarackleves
Főétel: Felejthetetlen resztelt máj
Desszert: Mákos guba baracklekvárral
Vegetáriánus ajánlat: Gombával töltött karalábé

Előétel: Tiroli burgonyakrémleves
Főétel: Kraupatze
Desszert: Vaníliafagyi forró málnával
Vegetáriánus ajánlat: Krumplisaláta tárkonnyal

Előétel: Hagyományos zöldborsóleves
Főétel: Finom kolbászos lecsó
Desszert: Bögrés sütemény
Vegetáriánus ajánlat: Gombás-cukkinis lecsó tojással

Előétel: Soupa fakés (görög lencseleves)
Főétel: Joghurtos csirke zöldséges rizzsel
Desszert: Túrós-pudingos csiga
Vegetáriánus ajánlat: Rántott sajt tartárral és vadrizzsel

Előétel: Tejszínes répaleves
Főétel: Löncshúsos-sajtos penne
Desszert: Görögdinnye
Vegetáriánus ajánlat: Sárgabarackos gombóc

Reggeli: Tojáskrémmel töltött sonkatekercs
Előétel: Frankfurti krémleves pirított virslikarikákkal
Főétel: Ponty fűszeres bundában citromszeletekkel, hasábburgonyával
Desszert: Vaníliás málnaparfé
Vacsora: Májkrémes töltött batyu, pohár sörrel

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.