HETI MENÜ – 2013. AUGUSZTUS 26 - SZEPTEMBER 01.
Előétel: Almás csirkeleves
Főétel: Babos lecsó
Desszert: Vaníliapuding csokireszelékkel
Vegetáriánus ajánlat: Rakott gomba lecsósan
Előétel: Chowder csemegekukoricával és rákkal
Főétel: BBQ csirkemell ketchuppal és kólával
Desszert: Amerikai répatorta vaníliás krémsajttal
Vegetáriánus ajánlat: Amerikai palacsinta forró gyümölcsökkel
Előétel: Fejtett bableves csipetkével
Főétel: Cigánypecsenye szalonnával
Desszert: Dinnyés fagyi egyszerűen
Vegetáriánus ajánlat: Rántott karfiol sült burgonyával, paradicsomsalátával
Előétel: Zöldborsópüré-leves
Főétel: Sárgaborsó főzelék füstölt hússal és hagymakarikával
Desszert: Mákos stíriai metélt
Vegetáriánus ajánlat: Sárgaborsó főzelék sült hagymakarikákkal
Előétel: Hideg rumos-tejszínes gyümölcsleves
Főétel: Sonkás-ricottás cannelloni
Desszert: Friss gyümölcs: alma, barack, körte vagy szilva
Vegetáriánus ajánlat: Kéksajtos-brokkolis cannelloni
Reggeli: Padlizsánkrém pirítóssal
Előétel: Fehérboros fokhagymakrémleves reszelt sajttal
Főétel: Harcsapaprikás túrós csuszás rétessel
Desszert: Friss fügés-szilvás rétes
Vacsora: Káposztás-húsos lepény száraz rozé borral
Vegetáriánus ajánlat: Gombapörkölt galuskával, fejes salátával
Reggeli: Lágytojás péksüteménnyel, gyümölcstea
Előétel: Húsleves oldalasból grízgaluskával
Főétel: Bécsi szelet, rósejbnivel, tejfölös uborkasaláta
Desszert: Karamellás nektarin
Vacsora: Tojáskrém baguette-tel, pohár sörrel
Vegetáriánus ajánlat: Rántott sajt rósejbnivel, tzatzikivel
HETI MENÜ – 2013. AUGUSZTUS 19 - 25.
Reggeli: Gombás melegszendvics
Előétel: Kókusztejes paradicsomleves korianderpesztóval
Főétel: Csirkemell sonkaköntösben, párolt rizzsel
Desszert: Szórt cukkinis-mákos pite édesen
Vacsora: Sonkás töltött tojás
Vegetáriánus ajánlat: Cukkinis zöldborsópaprikás
Reggeli: Gyümölcsjoghurt kakaós csigával
Előétel: Gyümölcsleves vaníliafagylalttal
Főétel: Sasadi szelet, hercegnőburgonya sajttal gazdagítva
Desszert: Gyümölcsös kehely
Vacsora: Fahéjas szilvásgombóc
Vegetáriánus ajánlat: Bogyós rántott sajt
Előétel: Göcseji gombaleves
Főétel: Vörösboros-gombás marhapörkölt krumplis tarhonyával
Desszert: Túrós rétes
Vegetáriánus ajánlat: Csípős-pikáns tészta olajbogyóval
Előétel: Sültpaprika-leves
Főétel: Tökfőzelék grillkolbásszal
Desszert: Görögdinnye
Vegetáriánus ajánlat: Hideg cukkini-tökfőzelék pestóval
Előétel: Karfiolleves
Főétel: Tojásos nokedli sült szalonnával, fejes salátával
Desszert: Nyári gyümölcsös pite
Vegetáriánus ajánlat: Tojásos nokedli fejes salátával
Reggeli: Sajtos bundáskenyér zöld teával
Előétel: Kömlődi halászlé
Főétel: Túrós csusza pirított szalonnapörccel
Desszert: Parfé
Vacsora: Waldorf-saláta pirított dióval
Vegetáriánus ajánlat: Spenótos-túrós tészta
Reggeli: Halkocsonya reggelire a tegnapi halászléből
Előétel: Erőleves égetett tésztával
Főétel: Sertésborda rajnai rizlingben párolva pirított hagymás burgonyával
Desszert: Pudingos málnatorta
Vacsora: Gombafejek sonkával töltve
Vegetáriánus ajánlat: Rántott gombafejek illatos gombás rizzsel, tartármártással
HETI MENÜ – 2013. AUGUSZTUS 12 - 18.
Előétel: Lebbencsleves
Főétel: Zöldfűszeres csirkemellcsíkok friss zöldsalátával
Desszert: Fehérboros körtekompót
Vegetáriánus ajánlat: Briami (görög zöldséges egytálétel)
Előétel: Cukkinikrémleves tárkonnyal
Főétel: Tárkonyos házinyúlragu fokhagymás burgonyakrokettel
Desszert: Leveles tészta tárkonyos ananászhabbal
Vegetáriánus ajánlat: Bolondos nyári tökszalagok
Előétel: Palócleves
Főétel: Mazsolás pulykamellcsíkok
Desszert: Finom almáspite
Vegetáriánus ajánlat: Csípős indiai padlizsán
Főétel: Fejtett bableves füstölt oldalassal
Desszert: Sárgadinnye
Vegetáriánus ajánlat: Tárkonyos krumplifőzelék tükörtojással
Előétel: Szederkrémleves
Főétel: Májkrémes burgonyaszeletek
Desszert: Nutellás túrógombóc
Vegetáriánus ajánlat: Bazsalikomos sós gofri paradicsomszósszal
Reggeli: Zabkása
Előétel: Cukkinikrémleves
Főétel: Rakott krumpli sajttal gazdagítva
Desszert: Tükörtojás sütemény
Vacsora: Májas vagy gombás bourekas
Vegetáriánus ajánlat: Fóliában sült burgonya fűszeres túróval
Reggeli: Sonkás sült paprika
Előétel: Palócleves bográcsban
Főétel: Saslik minden mennyiségben - zamatos kékfrankos borral leöblítve
Desszert: Sült kukorica
Vacsora: Nyárson sült szalonna, a nyárs végére húzott hagymával, kenyérre csepegtetett zsírjával, laza fröccs kíséretében
Vegetáriánus ajánlat: Grillezett gomba és minden más
HETI MENÜ – 2013. AUGUSZTUS 5 - 11.
Előétel: Hideg kukoricakrémleves füstölt hallal
Főétel: Darált hússal töltött tök
Desszert: Agglegénytorta
Vegetáriánus ajánlat: Kapros rizzsel töltött tök
Előétel: Tzatziki
Főétel: Görög csirke fetával és olívabogyóval
Desszert: Galaktobureko (görög tejkrémes édesség)
Vegetáriánus ajánlat: Görög serpenyős burgonya
Előétel: Hideg gyümölcsleves barackkal, körtével és szilvával
Főétel: Kolbásszal töltött hústekercs burgonyapürével, párolt hagymával
Desszert: Őszibarack
Vegetáriánus ajánlat: Majonézes-lilahagymás kukoricasaláta
Előétel: Tejszínes hagymaleves pirított kenyérrel és sajttal
Főétel: Kelkáposzta főzelék tarjaszelettel
Desszert: Főtt kukorica
Vegetáriánus ajánlat: Kelkáposzta főzelék krumplikockákkal
Előétel: Vörösboros-zöldséges gulyásleves csipetkével
Főétel: Felvidéki sztrapacska
Desszert: Gyümölcsfagylalt
Vegetáriánus ajánlat: Juhtúrós sztrapacska
Reggeli: Vajas kenyér mézzel vagy házi lekvárral, kakaóval
Előétel: Savanyú tojásleves pirított kenyérkockákkal
Főétel: Dinsztelt marhafelsál burgonyagombóccal
Desszert: Tokaji borhabkrém
Vacsora: Zsemlében sült sonkás tojás
Vegetáriánus ajánlat: Gombás túróval töltött színes zöldségek
Reggeli: Reggeli omlett friss kenyérrel, gyümölcsteával
Előétel: Újházy tyúkhúsleves
Főétel: Fehérboros sertéspaprikás galuskával
Desszert: Krémsajtos kehely feketeribizlivel
Vacsora: Könnyű saláta tejfölös túróval
Vegetáriánus ajánlat: Nyári zöldséges lepény
HETI MENÜ – 2013. JÚLIUS 29 - AUGUSZTUS 04.
Előétel: Hideg tejszínes sárgabarackleves
Főétel: Felejthetetlen resztelt máj
Desszert: Mákos guba baracklekvárral
Vegetáriánus ajánlat: Gombával töltött karalábé
Előétel: Tiroli burgonyakrémleves
Főétel: Kraupatze
Desszert: Vaníliafagyi forró málnával
Vegetáriánus ajánlat: Krumplisaláta tárkonnyal
Előétel: Hagyományos zöldborsóleves
Főétel: Finom kolbászos lecsó
Desszert: Bögrés sütemény
Vegetáriánus ajánlat: Gombás-cukkinis lecsó tojással
Előétel: Soupa fakés (görög lencseleves)
Főétel: Joghurtos csirke zöldséges rizzsel
Desszert: Túrós-pudingos csiga
Vegetáriánus ajánlat: Rántott sajt tartárral és vadrizzsel
Előétel: Tejszínes répaleves
Főétel: Löncshúsos-sajtos penne
Desszert: Görögdinnye
Vegetáriánus ajánlat: Sárgabarackos gombóc
Reggeli: Tojáskrémmel töltött sonkatekercs
Előétel: Frankfurti krémleves pirított virslikarikákkal
Főétel: Ponty fűszeres bundában citromszeletekkel, hasábburgonyával
Desszert: Vaníliás málnaparfé
Vacsora: Májkrémes töltött batyu, pohár sörrel
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.