Fahéjas tekercs (cinnabon) recept
Fahéjas tekercs (cinnabon)
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes recept
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Avokádókrém recept
Avokádókrém
Hagymás rostélyos  recept
Hagymás rostélyos
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Birsalmabefőtt recept
Birsalmabefőtt
Csikós tokány recept
Csikós tokány
Túróval töltött zsemle recept
Túróval töltött zsemle
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Retró kókuszkocka recept
Retró kókuszkocka
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal recept
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Hétről hétre, napról napra ötleteket és tippeket kaphattok, mi legyen az ebéd vagy a vacsora. Februári menüsorok minden napra!

HETI MENÜ – 2011. FEBRUÁR 21-27.
Hétfő

Előétel: Görög gyümölcsleves
Főétel: Resztelt csirkemáj sós burgonyával, csalamádé
Desszert: Joghurtos almatorta
Vegetáriánus ajánlat: Sajtszószos spagetti

Kedd

Előétel: Csirkeraguleves
Főétel: Bácskai rizseshús ecetes almapaprikával
Desszert: Narancs
Vegetáriánus ajánlat: Tojáspörkölt

Szerda

Előétel: Májgombócleves
Főétel: Cigánypecsenye tepsis burgonyával, csemege uborkával
Desszert: Lúdláb szelet
Vegetáriánus ajánlat: Almás rakott burgonya

Csütörtök

Előétel: Sajtos fokhagymaleves
Főétel: Alföldi zúzapörkölt belefőzött burgonyával, céklasalátával
Desszert: Banánturmix
Vegetáriánus ajánlat: Mákos guba

Péntek

Előétel: Krumplileves
Főétel: Kapros rántott tök párolt rizzsel, tartármártással
Desszert: Ananászos-répás muffin
Vegetáriánus ajánlat: Kapros rántott tök párolt rizzsel, tartármártással

Szombat

Reggeli: Rozmaringos szardíniakrém pirítóssal
Előétel: Lagzis leves
Főétel: Baconbe göngyölt mozzarellás csirkemell burgonyapürével, savanyúsággal
Desszert: Fánkkoszorúk cukrászkrémmel töltve
Vacsora: Hortobágyi húsos palacsinta
Vegetáriánus ajánlat: Briami (görög zöldséges egytálétel)

Vasárnap - elő a piros kis lábossal, kedvenc serpenyővel, ma Dzsafi főz ránk

Reggeli: Sonkás póréhagyma saláta
Előétel: Gomba erőleves tortellinivel
Főétel: Farsangi halfilé
Desszert: Kubikosok pogácsája
Vacsora: Pireuszi szendvics
Vegetáriánus ajánlat: Odüsszeusz gombája

Heti menü – 2011. 02. 14–20.

Hétfő

Előétel: Zöldborsóleves
Főétel: Fokhagymás pulykacsíkok gombás rizzsel
Desszert: Narancs
Vegetáriánus ajánlat: Zöldborsópörkölt nokedlivel

Kedd - Ki sok évet töltött Iránban, és a konyhában is jó irányban van - Hobbychef menüje

Előétel: Currys cukkinikrémleves sajtkockákkal
Főétel: Hagymás-paradicsomos sült hús
Desszert: Madártej tojáslikőrrel
Vegetáriánus ajánlat: Rántott patisszon burgonyapürével

Szerda

Előétel: Kukoricás paradicsomleves
Főétel: Gazdagon töltött csirkecomb
Desszert: Almás pite nagyitól
Vegetáriánus ajánlat: Fűszeres tojás tésztafészekben

Csütörtök

Előétel: Almás csirkeleves
Főétel: Paradicsomos káposztafőzelék fasírttal
Desszert: Körte
Vegetáriánus ajánlat: Paradicsomos káposztafőzelék gombafasírttal

Péntek

Előétel: Bableves
Főétel: Grenadírmars (krumplistészta) csalamádéval
Desszert: Őszibarackbefőtt
Vegetáriánus ajánlat: Grenadírmars (krumplistészta) csalamádéval

Szombat

Reggeli: Tejszínes-sajtos bundáskenyér teával
Előétel: Joghurtos körteleves
Főétel: Gombás halpaprikás galuskával
Desszert: Rétes
Vacsora: Ínyenc májpástétom
Vegetáriánus ajánlat: Gombás halpaprikás galuskával

Vasárnap

Reggeli: Tojásrántotta
Előétel: Póréhagymás zellerkrémleves reszelt sajttal
Főétel: Gnocchi marhahússal fehérborsos mártásban
Desszert: Rácsos linzer finomabban
Vacsora: Könnyű melegszendvics
Vegetáriánus ajánlat: Borban érlelt zellerszeletek bundában

HETI MENÜ – 2011. FEBRUÁR 07–13.
Hétfő

Előétel: Paradicsomleves betűtésztával
Főétel: Lecsós szelet tarhonyával
Desszert: Alma
Vegetáriánus ajánlat: Brokkolikrémleves túrógombóccal

Kedd - Debrecenbe kéne menni, ma Simon Anni főz ránk!

Előétel: Szalonnás-tejfölös krumplileves
Főétel: Pácolt csirkemellfilé fűszeres krumplival
Desszert: Ribizlis túrógerinc
Vegetáriánus ajánlat: Pirított tarhonya kapros juhtúróval

Szerda

Előétel: Karalábéleves
Főétel: Pulykafasírt rozmaringos sült burgonyával
Desszert: Mandarin
Vegetáriánus ajánlat: Cukkinis lecsó

Csütörtök

Előétel: Tojásleves
Főétel: Zöldborsófőzelék rántott csirkemellel
Desszert: Csokoládépuding
Vegetáriánus ajánlat: Zöldborsófőzelék tükörtojással

Péntek

Előétel: Hamis gulyás
Főétel: Zöldséges-csirkemájas spagetti
Desszert: Banán
Vegetáriánus ajánlat: Olívás spagetti

Szombat

Reggeli: Ham and eggs (tükörtojás, pirítós- és sonkaágyon)
Előétel: Cibereleves aszalt gyümölccsel
Főétel: Sertéspörkölt galuskával, tejfölös uborkasalátával
Desszert: Lekváros fánk
Vacsora: Tepertőkrémes kenyér lilahagymával
Vegetáriánus ajánlat: Túrós rakott zöldbab

Vasárnap

Reggeli: Kuglóf
Előétel: Marhahúsleves velős csonttal
Főétel: Érlelt hátszín roston színes köretekkel és zöldborsmártással
Desszert: Zserbó szelet
Vacsora: Körözöttes kenyér
Vegetáriánus ajánlat: Rántott camembert párolt rizzsel, áfonyamártással

HETI MENÜ – 2011. JANUÁR 31 - FEBRUÁR 06.
Hétfő

Előétel: Áfonyás körteleves
Főétel: Sonkás-mozzarellás pizza
Desszert: Narancs
Vegetáriánus ajánlat: Édesköményes-zelleres vékony pizza

Kedd - Nézzünk be Ékes Andihoz, egy ebéd erejéig

Előétel: Gyöngytyúkleves
Főétel: Szűztorony sajtos krumplipürével és sült tökkel
Desszert: Mandulás-fűszeres birsalmasajt
Vegetáriánus ajánlat: Színes sárgaborsóroládok

Szerda

Előétel: Fejtett bableves füstölt kolbásszal
Főétel: Paradicsomos káposztafőzelék sült oldalassal
Desszert: Gyümölcsös joghurt
Vegetáriánus ajánlat: Paradicsomos káposztafőzelék tojáspogácsával

Csütörtök

Előétel: Semmiből-valami leves
Főétel: Rizottó füstölt tarjával, tojással és vörösbabbal
Desszert: Körte
Vegetáriánus ajánlat: Zöldséges rizottó

Péntek

Előétel: Csicseriborsó leves pirított zsemlekockával, reszelt sajttal meghintve
Főétel: Gombapaprikás juhtúrós galuskával
Desszert: Csokis fánk
Vegetáriánus ajánlat: Gombapaprikás juhtúrós galuskával

Szombat

Reggeli: Zellerszendvics
Előétel: Újházi tyúkhúsleves
Főétel: Lyoni sertésborda
Desszert: Fahéjas-mákos tekercs
Vacsora: Spárgás lazactekercs vajmártással
Vegetáriánus ajánlat: Juhtúróval töltött gombafejek sajtos burgonyapürével

Vasárnap

Reggeli: Orosz hússaláta
Előétel: Tejszínes gombaleves
Főétel: Rántott hús kedvenc húsfélénkből grillezett zöldségekkel, rizi-bizivel
Desszert: Rakott palacsinta
Vacsora: Baconös virsli sajttal sütve
Vegetáriánus ajánlat: Kétszer pácolt rántott busa grillezett zöldségekkel, rizi-bizivel

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.