HETI MENÜ – 2011. FEBRUÁR 21-27.
Hétfő
Előétel: Görög gyümölcsleves
Főétel: Resztelt csirkemáj sós burgonyával, csalamádé
Desszert: Joghurtos almatorta
Vegetáriánus ajánlat: Sajtszószos spagetti
Kedd
Előétel: Csirkeraguleves
Főétel: Bácskai rizseshús ecetes almapaprikával
Desszert: Narancs
Vegetáriánus ajánlat: Tojáspörkölt
Szerda
Előétel: Májgombócleves
Főétel: Cigánypecsenye tepsis burgonyával, csemege uborkával
Desszert: Lúdláb szelet
Vegetáriánus ajánlat: Almás rakott burgonya
Csütörtök
Előétel: Sajtos fokhagymaleves
Főétel: Alföldi zúzapörkölt belefőzött burgonyával, céklasalátával
Desszert: Banánturmix
Vegetáriánus ajánlat: Mákos guba
Péntek
Előétel: Krumplileves
Főétel: Kapros rántott tök párolt rizzsel, tartármártással
Desszert: Ananászos-répás muffin
Vegetáriánus ajánlat: Kapros rántott tök párolt rizzsel, tartármártással
Szombat
Reggeli: Rozmaringos szardíniakrém pirítóssal
Előétel: Lagzis leves
Főétel: Baconbe göngyölt mozzarellás csirkemell burgonyapürével, savanyúsággal
Desszert: Fánkkoszorúk cukrászkrémmel töltve
Vacsora: Hortobágyi húsos palacsinta
Vegetáriánus ajánlat: Briami (görög zöldséges egytálétel)
Vasárnap - elő a piros kis lábossal, kedvenc serpenyővel, ma Dzsafi főz ránk
Reggeli: Sonkás póréhagyma saláta
Előétel: Gomba erőleves tortellinivel
Főétel: Farsangi halfilé
Desszert: Kubikosok pogácsája
Vacsora: Pireuszi szendvics
Vegetáriánus ajánlat: Odüsszeusz gombája
Heti menü – 2011. 02. 14–20.
Hétfő
Előétel: Zöldborsóleves
Főétel: Fokhagymás pulykacsíkok gombás rizzsel
Desszert: Narancs
Vegetáriánus ajánlat: Zöldborsópörkölt nokedlivel
Kedd - Ki sok évet töltött Iránban, és a konyhában is jó irányban van - Hobbychef menüje
Előétel: Currys cukkinikrémleves sajtkockákkal
Főétel: Hagymás-paradicsomos sült hús
Desszert: Madártej tojáslikőrrel
Vegetáriánus ajánlat: Rántott patisszon burgonyapürével
Szerda
Előétel: Kukoricás paradicsomleves
Főétel: Gazdagon töltött csirkecomb
Desszert: Almás pite nagyitól
Vegetáriánus ajánlat: Fűszeres tojás tésztafészekben
Csütörtök
Előétel: Almás csirkeleves
Főétel: Paradicsomos káposztafőzelék fasírttal
Desszert: Körte
Vegetáriánus ajánlat: Paradicsomos káposztafőzelék gombafasírttal
Péntek
Előétel: Bableves
Főétel: Grenadírmars (krumplistészta) csalamádéval
Desszert: Őszibarackbefőtt
Vegetáriánus ajánlat: Grenadírmars (krumplistészta) csalamádéval
Szombat
Reggeli: Tejszínes-sajtos bundáskenyér teával
Előétel: Joghurtos körteleves
Főétel: Gombás halpaprikás galuskával
Desszert: Rétes
Vacsora: Ínyenc májpástétom
Vegetáriánus ajánlat: Gombás halpaprikás galuskával
Vasárnap
Reggeli: Tojásrántotta
Előétel: Póréhagymás zellerkrémleves reszelt sajttal
Főétel: Gnocchi marhahússal fehérborsos mártásban
Desszert: Rácsos linzer finomabban
Vacsora: Könnyű melegszendvics
Vegetáriánus ajánlat: Borban érlelt zellerszeletek bundában
HETI MENÜ – 2011. FEBRUÁR 07–13.
Hétfő
Előétel: Paradicsomleves betűtésztával
Főétel: Lecsós szelet tarhonyával
Desszert: Alma
Vegetáriánus ajánlat: Brokkolikrémleves túrógombóccal
Kedd - Debrecenbe kéne menni, ma Simon Anni főz ránk!
Előétel: Szalonnás-tejfölös krumplileves
Főétel: Pácolt csirkemellfilé fűszeres krumplival
Desszert: Ribizlis túrógerinc
Vegetáriánus ajánlat: Pirított tarhonya kapros juhtúróval
Szerda
Előétel: Karalábéleves
Főétel: Pulykafasírt rozmaringos sült burgonyával
Desszert: Mandarin
Vegetáriánus ajánlat: Cukkinis lecsó
Csütörtök
Előétel: Tojásleves
Főétel: Zöldborsófőzelék rántott csirkemellel
Desszert: Csokoládépuding
Vegetáriánus ajánlat: Zöldborsófőzelék tükörtojással
Péntek
Előétel: Hamis gulyás
Főétel: Zöldséges-csirkemájas spagetti
Desszert: Banán
Vegetáriánus ajánlat: Olívás spagetti
Szombat
Reggeli: Ham and eggs (tükörtojás, pirítós- és sonkaágyon)
Előétel: Cibereleves aszalt gyümölccsel
Főétel: Sertéspörkölt galuskával, tejfölös uborkasalátával
Desszert: Lekváros fánk
Vacsora: Tepertőkrémes kenyér lilahagymával
Vegetáriánus ajánlat: Túrós rakott zöldbab
Vasárnap
Reggeli: Kuglóf
Előétel: Marhahúsleves velős csonttal
Főétel: Érlelt hátszín roston színes köretekkel és zöldborsmártással
Desszert: Zserbó szelet
Vacsora: Körözöttes kenyér
Vegetáriánus ajánlat: Rántott camembert párolt rizzsel, áfonyamártással
HETI MENÜ – 2011. JANUÁR 31 - FEBRUÁR 06.
Hétfő
Előétel: Áfonyás körteleves
Főétel: Sonkás-mozzarellás pizza
Desszert: Narancs
Vegetáriánus ajánlat: Édesköményes-zelleres vékony pizza
Kedd - Nézzünk be Ékes Andihoz, egy ebéd erejéig
Előétel: Gyöngytyúkleves
Főétel: Szűztorony sajtos krumplipürével és sült tökkel
Desszert: Mandulás-fűszeres birsalmasajt
Vegetáriánus ajánlat: Színes sárgaborsóroládok
Szerda
Előétel: Fejtett bableves füstölt kolbásszal
Főétel: Paradicsomos káposztafőzelék sült oldalassal
Desszert: Gyümölcsös joghurt
Vegetáriánus ajánlat: Paradicsomos káposztafőzelék tojáspogácsával
Csütörtök
Előétel: Semmiből-valami leves
Főétel: Rizottó füstölt tarjával, tojással és vörösbabbal
Desszert: Körte
Vegetáriánus ajánlat: Zöldséges rizottó
Péntek
Előétel: Csicseriborsó leves pirított zsemlekockával, reszelt sajttal meghintve
Főétel: Gombapaprikás juhtúrós galuskával
Desszert: Csokis fánk
Vegetáriánus ajánlat: Gombapaprikás juhtúrós galuskával
Szombat
Reggeli: Zellerszendvics
Előétel: Újházi tyúkhúsleves
Főétel: Lyoni sertésborda
Desszert: Fahéjas-mákos tekercs
Vacsora: Spárgás lazactekercs vajmártással
Vegetáriánus ajánlat: Juhtúróval töltött gombafejek sajtos burgonyapürével
Vasárnap
Reggeli: Orosz hússaláta
Előétel: Tejszínes gombaleves
Főétel: Rántott hús kedvenc húsfélénkből grillezett zöldségekkel, rizi-bizivel
Desszert: Rakott palacsinta
Vacsora: Baconös virsli sajttal sütve
Vegetáriánus ajánlat: Kétszer pácolt rántott busa grillezett zöldségekkel, rizi-bizivel
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.