Édes bundás kenyér (french toast) recept
Édes bundás kenyér (french toast)
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral recept
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Hagyományos kókuszkocka recept
Hagyományos kókuszkocka
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Gesztenyés bejgli recept
Gesztenyés bejgli
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Ünnepi francia pirítós recept
Ünnepi francia pirítós
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Amerikai káposztasaláta (Coleslaw) recept
Amerikai káposztasaláta (Coleslaw)
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Retró kókuszkocka recept
Retró kókuszkocka
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Mézeskalácsos kuglóf recept
Mézeskalácsos kuglóf
Intelligens krémes recept
Intelligens krémes
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Hétről hétre összeállítunk egy praktikus kis menüsort, hogy ötleteket adjunk a heti étrendhez!

HETI MENÜ – 2016. MÁRCIUS 21-27.

Hétfő

Előétel: Csirkemellpástétom bagettel
Főétel: Édesköményes csirketál 
Desszert: Banános-mogyorós kocka 
Vegetáriánus ajánlat: Sajtrolád krémsajtos-brokkolis töltelékkel

Kedd

Előétel: Tárkonyos-tejszínes sonkaraguleves 
Főétel: Legyezős csirkemell 
Desszert: Kakaós-túrós bociszelet 
Vegetáriánus ajánlat: Zsályás gnocchi

Szerda

Előétel: Savanyúkáposzta-leves egyszerűen 
Főétel: Darált húsos raguval töltött padlizsán 
Desszert: Hamis túrós sütemény 
Vegetáriánus ajánlat: Rakott zöldségek besamelmártással

Csütörtök

Előétel: Szárazborsóleves kolbásszal 
Főétel: Klasszikus skót tojás 
Desszert: Pudingos almás pite 
Vegetáriánus ajánlat: Kölessel töltött padlizsántekercs

Péntek

Előétel: Zalai csülkös-babos répaleves 
Főétel: Paradicsomos húsgombóc spagettivel 
Desszert: Húsvéti kakaós kalács 
Vegetáriánus ajánlat: Csőben sült sajtos tészta

Szombat

Reggeli: Baconös-tojáskrémes kalács 
Előétel: Cukkinis csirkeleves grízgaluskával 
Főétel: Hagymás tarja sült krumplival 
Desszert: Húsvéti krémes sütemény 
Vacsora: Húsvéti sárga túró 
Vegetáriánus ajánlat: Joghurtos zöldbabfőzelék zabfasírttal

Vasárnap (húsvét)

Reggeli: Húsvéti sonka főtt tojással, zöldhagymával, kenyérrel
Előétel: Tavaszi zöld minestrone leves 
Főétel: Húsvéti pulykamelltekercs 
Desszert: Húsvéti kalács gazdagon 
Vacsora: Húsvéti sonkasaláta 
Vegetáriánus ajánlat: Tojássaláta egyszerűen

HETI MENÜ – 2016. MÁRCIUS 14-20.

Hétfő

Előétel: Krumplileves gombával 
Főétel: Rakott krumpli kétféle kolbásszal 
Desszert: Egyszerű banános muffin 
Vegetáriánus ajánlat: Sajtkrokett narancsos-mázas sárgarépával

Kedd

Előétel: Sajtkrémes-zöldséges falatok 
Főétel: Tavaszi csirkés rakottas 
Desszert: Barackos kevert süti 
Vegetáriánus ajánlat: Medvehagymamártás főtt tojással és krumplival

Szerda

Előétel: Parmezános krémleves 
Főétel: Szárnyas húsgombócok mentamártással 
Desszert: Kefires palacsinta 
Vegetáriánus ajánlat: Fűszeres édesburgonya házi vegán majonézzel

Csütörtök

Előétel: Mediterrán tésztaleves 
Főétel: Erdélyi húsos rakott palacsinta 
Desszert: Meggyes-túrós vargabéles 
Vegetáriánus ajánlat: Kakukkfüves-olívás focaccia - hummusszal

Péntek

Előétel: Kínai erős-savanyú leves 
Főétel: Tojással töltött baconös fasírt petrezselymes krumplival 
Desszert: A nagyi almás pitéje paleo módra 
Vegetáriánus ajánlat: Lencsefőzelék tükörtojással

Szombat

Reggeli: Almás-fűszeres kenyér 
Előétel: Frankfurti leves kelbimbóval 
Főétel: Húsos paraszttál 
Desszert: Narancsos-gesztenyés torta 
Vacsora: Ostoros pizza 
Vegetáriánus ajánlat: Gombával töltött rántott camembert rizzsel

Vasárnap

Reggeli: Medvehagymás-sonkás csiga 
Előétel: Raguleves medvehagymás burgonyagombóccal 
Főétel: Csirke zabpelyhes bundában - kölesfasírttal 
Desszert: Túrós-csokis oreotorta 
Vacsora: Bulgursaláta bébispenóttal 
Vegetáriánus ajánlat: Túrós-gombás lasagne

HETI MENÜ – 2016. MÁRCIUS 7-13.

Hétfő

Előétel: Répa-narancs krémleves 
Főétel: Zöldséges csilis bab 
Desszert: Citromos-vaníliás paleo keksz 
Vegetáriánus ajánlat: Sült cukkinifasírt

Kedd

Előétel: Gyors fokhagymaleves 
Főétel: Fasírtgolyó rizzsel
Desszert: Almás-mákos rétes 
Vegetáriánus ajánlat: Céklás zöldségek hajdinával

Szerda

Előétel: Pikáns pacalleves 
Főétel: Darált hússal töltött kagylótészta 
Desszert: Villámgyors kókuszgolyó 
Vegetáriánus ajánlat: Vörösboros-olívás padlizsán spagettivel

Csütörtök

Előétel: Gyömbéres zöldségkrémleves 
Főétel: Klasszikus muszaka 
Desszert: Mogyorókrémes tallérok 
Vegetáriánus ajánlat: Focaccia, olasz kenyérlepény - avokádós tojássalátával

Péntek

Előétel: Gazpacho 
Főétel: Egyszerű sajttal töltött csirkemell zöldségágyon 
Desszert: Répás minimuffin 
Vegetáriánus ajánlat: Sütőtökfőzelék buggyantott tojással

Szombat

Reggeli: Almás-fahéjas csiga 
Előétel: Marhahúsos palócleves 
Főétel: Baconbe tekert marhasült spárgával 
Desszert: Egyszerű kukoricadara-torta 
Vacsora: Pestós szendvics 
Vegetáriánus ajánlat: Egyszerű csicseriborsó curry

Vasárnap

Reggeli: Buggyantott tojás pirítóssal 
Előétel: Kakasleves csilis maceszgombóccal 
Főétel: Kakukkfüves ropogós sült csirke 
Desszert: Szilvás-diós torta 
Vacsora: Tojással töltött fasírttekercs 
Vegetáriánus ajánlat: Quinoa brokkolis zöldséggel

HETI MENÜ – 2016. február 29.- március 6.

Hétfő

Előétel: Kelbimbóleves pirított gesztenyével 
Főétel: Parmezános pulykamell zöldségekkel 
Desszert: Gluténmentes, cukormentes mazsolás muffin 
Vegetáriánus ajánlat: Vöröslencsefőzelék fetával

Kedd

Előétel: Diétás almaleves zabpehellyel 
Főétel: Pirított thai tészta 
Desszert: Gofri forró csokoládéöntettel 
Vegetáriánus ajánlat: Bundában sült karfiolfasírt és krumplis tócsni

Szerda

Előétel: Tejszínes karfiolkrémleves 
Főétel: Kelkáposztás húsgombóc 
Desszert: Marcipánburgonya 
Vegetáriánus ajánlat: Túrós-répás sajtfelfújt

Csütörtök

Előétel: Turbolyás zöldborsókrémleves 
Főétel: Spagetti húsgolyóval, tejszínes mártásban 
Desszert: Citromszelet 
Vegetáriánus ajánlat: Pudla - indiai lepény csicseriborsóból

Péntek

Előétel: Gombás-kolbászos burgonyaleves 
Főétel: Gyors csilis bab gombával 
Desszert: Meggyes-pudingos-tejfölös sütemény 
Vegetáriánus ajánlat: Kínai szezámos rántott karfiol

Szombat

Reggeli: Kakaós csiga villámgyorsan 
Előétel: Thai kókuszos csirkeleves 
Főétel: Rakott sajtos csirkemell 
Desszert: Kókusztekercs 
Vacsora: Rizottó zöldborsóval és baconnel 
Vegetáriánus ajánlat: Cukkinifasírt rizzsel


Vasárnap

Reggeli: Szilvalekváros-mákos házi kifli 
Előétel: Maceszgombócleves 
Főétel: Baconbe göngyölt pulykamell aszalt szilvával 
Desszert: Mákosgubatorta madártej krémmel 
Vacsora: Csirkehúsos saláta főtt tojással 
Vegetáriánus ajánlat: Csőben sült padlizsános egytál

HETI MENÜ - 2016. február 22 - 28.

Hétfő

Előétel: Kelbimbóleves pirított gesztenyével 
Főétel: Zöldborsós tészta tenger gyümölcseivel 
Desszert: Vörösáfonyás muffin 
Vegetáriánus ajánlat: Vitaminsaláta gombával

Kedd

Előétel: Savanyú káposztás leves kolbásszal 
Főétel: Gyors fűszeres csirkemell 
Desszert: Szilvalekváros-fahéjas korongok 
Vegetáriánus ajánlat: Specli

Szerda

Előétel: Burgonyás spenótkrémleves 
Főétel: Darált húsos raguval töltött sütőtök sajttal 
Desszert: Raffaello golyók 
Vegetáriánus ajánlat: Szójaszósszal sült zöldségek rizstésztával

Csütörtök

Előétel: Márványsajtos túrókrémmel töltött krumpli 
Főétel: Zöldséges rizseshús 
Desszert: Kávépuding tojáslikőrös tejszínhabbal 
Vegetáriánus ajánlat: Indiai ananászcurry

Péntek

Előétel: Vargányakrémleves 
Főétel: Zabpelyhes halgombóc 
Desszert: Bundázott sült alma fahéjas cukorral 
Vegetáriánus ajánlat: Gombás-zöldséges tésztasaláta

Szombat

Reggeli: Hawaii pizzatekercsek 
Előétel: Karfiolos húsgombóc sajtmártással 
Főétel: Ropogós libacomb párolt lilakáposztával 
Desszert: Mogyorós karamellkocka 
Vacsora: Rukkolás mozzarellasaláta 
Vegetáriánus ajánlat: Padlizsános lasagne

Vasárnap

Reggeli: Márványos kuglóf 
Előétel: Májgombócleves 
Főétel: Ropogós rostélyos pikáns salsa szósszal és steak burgonyával 
Desszert: Amerikai csokoládés pite 
Vacsora: Burgonyalepény, azaz tócsni 
Vegetáriánus ajánlat: Töltött kelkáposzta fehér hagymamártással

HETI MENÜ – 2016. FEBRUÁR 15 - 21.

Hétfő

Előétel: Legényfogó leves 
Főétel: Zöldborsós rizses hús 
Desszert: Csokis fordított muffin dióval 
Vegetáriánus ajánlat: Sajtos bundában sült fekete retek

Kedd

Előétel: Paradicsomleves tarhonyával 
Főétel: Házi húsos ravioli mascarponés paprikamártással 
Desszert: Villámgyors fahéjas-almás süti 
Vegetáriánus ajánlat: Tojáspörkölt

Szerda

Előétel: Diétás almaleves zabpehellyel 
Főétel: Ropogós csirkeszárny coleslaw káposztasalátával 
Desszert: Narancsos-ricottás minidesszertek avagy Cassata 
Vegetáriánus ajánlat: Spagetti paradicsomos pestóval

Csütörtök

Előétel: Burgonyaleves gazdagon 
Főétel: Paradicsomos húsgombóc 
Desszert: Rizskoch 
Vegetáriánus ajánlat: Lencsefasírt tojás nélkül

Péntek

Előétel: Laskagomba-krémleves 
Főétel: Sütőben sült harcsaszelet 
Desszert: Villámgyors csokihab 
Vegetáriánus ajánlat: Csilis kukoricával töltött gombafejek

Szombat

Reggeli: Sonkás rántotta muffinformában sütve 
Előétel: Citromos csicseriborsókrém zöldségekkel 
Főétel: Darált hússal töltött sajtos kelkáposztalevél 
Desszert: Bögrés gofri 
Vacsora: Sajtos-csirkés quesadilla 
Vegetáriánus ajánlat: Rántott sajt mazsolás cukkinisalátával

Vasárnap

Reggeli: Mustáros-csirkés párnák leveles tésztában 
Előétel: Klasszikus gulyás 
Főétel: Magyaros töltött sertéskaraj 
Desszert: Egyszerű csokitorta 
Vacsora: Cukkinis tojáslepény mentás joghurttal 
Vegetáriánus ajánlat: Paradicsomos cukkinipörkölt


HETI MENÜ – 2016. FEBRUÁR 8 - 14.

Hétfő
Előétel: Csípős paradicsomleves 
Főétel: Békebeli sült hús párolt rizzsel , céklasaláta 
Desszert: Cseresznyebefőtt
Vegetáriánus ajánlat: Spenótos rizottó

Kedd
Előétel: Hawaii káposztasaláta 
Főétel: Piemonti csirke 
Desszert: Tiramisu-pohárkrém 
Vegetáriánus ajánlat: Krumplinudli gombás raguban (Gnocchi di Patate al Ragú di Funghi)

Szerda
Előétel: Borsóleves 
Főétel: Sertéspörkölt galuskával, csalamádé 
Desszert: Körte
Vegetáriánus ajánlat: Gombapörkölt galuskával, savanyított almapaprikával

Csütörtök
Előétel: Hagymaleves 
Főétel: Fűszeres sertésborda burgonyafőzelékkel 
Desszert: Sült gesztenyebomba 
Vegetáriánus ajánlat: Krumplifőzelék egyszerűen, tükörtojással

Péntek
Előétel: Nagymama gombalevese 
Főétel: Spagetti milánói módra 
Desszert: Csokipuding 
Vegetáriánus ajánlat: Hamis túrós tészta

Szombat
Reggeli: Lágytojás zsemlével, frissen facsart gyümölcslé
Előétel: Erőleves szalonnagombóccal 
Főétel: Disznótoros (májas és véres hurka, kolbász sütve), párolt lilakáposztával, tört burgonyával
Desszert: Vaníliás kifli 
Vacsora: Maradék hurka, kolbász és kenyérre kenve a pecsenyezsír, némi hozzá illő savanyúsággal és persze egy pohár fehérborral
Vegetáriánus ajánlat: Lenmagos sütőtök-falatok

Vasárnap
Reggeli: Lapcsánka (tócsni , cicege, ki hogyan ismeri) fokhagymával, citromos teával
Előétel: Karfiolleves tárkonyosan
Főétel: Bécsi szelet hasábburgonyával és tejfölös uborkasalátával
Desszert: Régimódi somlói galuska 
Vacsora: Sonkás töltött tojás császárzsemlével , pohár sörrel
Vegetáriánus ajánlat: Rántott camembert párolt zöldségekkel, tartármártással

HETI MENÜ – 2016. február 1 - 7.

Hétfő

Előétel: Joghurtos paradicsomleves
Főétel: Sonkás kocka füstölt sajttal
Desszert: Gyors krémes-gesztenyés szelet
Vegetáriánus ajánlat: Pofonegyszerű vegetáriánus quesadilla

Kedd

Előétel: Sáfrányos-currys csicseriborsó leves
Főétel: Tejszínes-lazacos tészta
Desszert: Gofri villámgyorsan
Vegetáriánus ajánlat: Spanyol sült rizs, azaz vegán paella

Szerda

Előétel: Krumplileves gazdagon virslivel és baconnel
Főétel: Sütőben sült juhtúrós csusza
Desszert: Túrós-meggyes rétes
Vegetáriánus ajánlat: Zsenge zöldborsófőzelék tükörtojással

Csütörtök

Előétel: Gyömbéres-chilis répakrémleves
Főétel: Natúr csirkemell bulgurral
Desszert: Tiroli gesztenyés szelet
Vegetáriánus ajánlat: Hús nélküli rakott cukkini

Péntek

Előétel: Magyarors lebbencsleves
Főétel: Mustáros pecsenye rizzsel
Desszert: A legfinomabb répatorta
Vegetáriánus ajánlat: Mustáros töltött padlizsán

Szombat

Reggeli: Fahéjas falatkák tejeskávéval
Előétel: Mediterrán halleves
Főétel: Pulykamelltekercsek füstölt császárszalonnával töltve
Desszert: Kakaós sajttorta sütés nélkül
Vacsora: Padlizsánsaláta kapribogyóval
Vegetáriánus ajánlat: Sajtos rizslepény zöldségekkel


Vasárnap

Reggeli: Gluténmentes kenyér házi humusszal
Előétel: Céklaleves gerslis húsgombóccal
Főétel: Paradicsmos-sajtos csirkemell sült cukkinivel és padlizsánnal
Desszert: Zebrakuglóf: klasszikus vajas kuglóf csokoládémázzal
Vacsora: Füstli virsli velesült zöldségekkel
Vegetáriánus ajánlat: Nutellás burgonyagombóc

HETI MENÜ – 2016. JANUÁR 25 - 31.

Hétfő

Előétel: Paradicsomleves gazdagon
Főétel: Magyar paella
Desszert: Bögrés kefires piskóta
Vegetáriánus ajánlat: Meleg tésztasaláta

Kedd 
Vacsora: Padlizsánsaláta kapribogyóval
Vegetáriánus ajánlat: Tepsis karfiol

Vasárnap

Reggeli: Gombás melegszendvics teával
Előétel: Zöldborsóleves gazdagon
Főétel: Baconbe tekert sertéssült vadas mártásban
Desszert: Olasz fánk forró vaníliaszószban
Vacsora: Házisonkás palacsintabatyu
Vegetáriánus ajánlat: Túrós ravioli

HETI MENÜ – 2016. JANUÁR 11 - 17.

Hétfő:

Előétel: Szatmári pulykaragu(levesként)
Főétel: Rizses hús ecetes almapaprikával
Desszert: Almás pite
Vegetáriánus ajánlat: Gombás rizottó

Kedd:

Előétel: Szilvás savanyúkáposzta-leves
Főétel: Fűszeres tarja savanyú káposztával
Desszert: Narancsos káposztasaláta
Vegetáriánus ajánlat: Céklás savanyú káposzta

Szerda:

Előétel: Gyümölcsleves
Főétel: Gombás rakott csirkemell, burgonyapürét ajánlok mellé
Desszert: Mandarin vagy narancs
Vegetáriánus ajánlat: Grillezett zöldségek sajttal

Csütörtök:

Előétel: Zöldségkrémleves
Főétel: Zöldbabpörkölt
Desszert: Tejberizs
Vegetáriánus ajánlat: Zöldbabpörkölt

Péntek:

Előétel: Tejfölös gombaleves
Főétel: Bolognai makaróni
Desszert: Mennyei gyümölcskenyér, tojásfehérjéből
Vegetáriánus ajánlat: Sajtos makaróni sok tejföllel

Szombat:

Reggeli: Mazsolás kalács vajjal, kakaóval
Előétel: Brokkolikrémlevespirított sajtos kifliszeletekkel
Főétel: Mustáros pácban érlelt bélszínerdei gombás tésztával
Desszert: Almás rétes
Vacsora: Csirkemelles tésztasaláta
Vegetáriánus ajánlat: Rántott camembert petrezselymes rizzsel, tartármártással

Vasárnap:

Reggeli: Rántotta teával, ropogós friss kenyérrel
Előétel: Újházi tyúkhúsleves
Főétel: Bundázott füstölt sonka
Desszert: Brownie torta mascarponés narancskrémmel és kandírozott naranccsal
Vacsora: Főtt virsli mustárral, tormával, egy pohár borral leöblítve
Vegetáriánus ajánlat: Laktató gombapörköltgaluskával

HETI MENÜ – 2016. JANUÁR 4 - 10.

Hétfő

Előétel: Francia barna sörös hagymaleves
Főétel: Csülkös-babos egytálétel
Desszert: Almás pite 
Vegetáriánus ajánlat: Sütőtökös-gombás rizottó

Kedd

Előétel: Szilvás savanyúkáposzta-leves
Főétel: Fűszeres tarja savanyú káposztával
Desszert: Mirinda kocka
Vegetáriánus ajánlat: Sajtos sült makaróni

Szerda

Előétel: Burgonyás pasztinákleves
Főétel: Gombás-szalonnás rakott csirkemell
Desszert: Narancsfelfújt
Vegetáriánus ajánlat: Négysajtos-hagymás pite

Csütörtök

Előétel: Karfiolleves sajttal
Főétel: Pulyka aprópecsenye kapros sajtszószban
Desszert: Egyszerű tejberizs
Vegetáriánus ajánlat: Zöldbabfőzelék egyszerűen tükörtojással

Péntek

Előétel: Gombaleves vajgaluskával
Főétel: Bolognai spagetti
Desszert: Meggyes-pudingos kocka
Vegetáriánus ajánlat: Egyszerű gombás fasírt

Szombat

Reggeli: Édesköményes-paprikás minicroissant
Előétel: Brokkolikrémleves sajtos pirítóssal
Főétel: Mustáros pácban érlelt bélszín erdei gombás tésztával
Desszert: Diós-meggyes rétes
Vacsora: Csirkemelles tésztasaláta
Vegetáriánus ajánlat: Rántott sajt tartárral és vadrizzsel

Vasárnap

Reggeli: Velős rántotta teával, ropogós friss kenyérrel
Előétel: Tyúkhúsleves
Főétel: Rántott csirke hasábburgonyával és csemegeuborkával
Desszert: Bounty-brownie torta
Vacsora: Tésztával tekert virsli
Vegetáriánus ajánlat: Laktató gombapörkölt galuskával

HETI MENÜ – 2015. DECEMBER 28 - 2016. január 3.

Hétfő

Előétel: Krémsajtos paradicsomleves
Főétel: Fehérboros-csirkemájas rizottó
Desszert: Nutellás gesztenyepüré
Vegetáriánus ajánlat: Spenótos rizottó sörtésztában sült zsályalevelekkel

Kedd

Előétel: Tárkonyos-tejszínes gombaleves
Főétel: Burgonyás fasírt
Desszert: Aszalt-gyümölcsös golyók
Vegetáriánus ajánlat: Marokkói sütőtök-tagine

Szerda

Előétel: Keleti kelleves
Főétel: Sörös pulykaragu zöldséges párolt rizzsel
Desszert: Édes túrós zsemle
Vegetáriánus ajánlat: Rántott hagymakarikák fűszeres bundában

Csütörtök – Szilveszter

Reggeli: Túrós rózsa-brióshabos kakaóval
Előétel: Szerecsendiós sárgaborsó krémleves
Főétel: Szilveszteri bohém csülök
Desszert: Szilveszteri meglepetés szaloncukor
Vacsora: Virslis tekert kifli, tatárbifsztek pirítóssal, krumplisaláta, szilveszteri puncs


Péntek - Újév

Reggeli: Virslis kifli
Előétel: Korhelyleves gazdagon
Főétel: Újévi lencsefőzelék virslivel
Desszert: Ami tavalyról megmaradt :)
Vacsora: Sajtos fészek
Vegetáriánus ajánlat: Lencsefőzelék

Szombat

Reggeli: Körözött péksüteménnyel, frissen facsart gyümölcslé
Előétel: Savanyú uborkás raguleves
Főétel: Sajtos húsrolád
Desszert: Gofri egyszerűen és gyorsan
Vacsora: Szalonnás-tejfölös saláta
Vegetáriánus ajánlat: Zsályás gombamártás párolt rizzsel vagy galuskával

Vasárnap

Reggeli: Almás-sajtos melegszendvics teával
Előétel: Sertésraguleves
Főétel: Májjal töltött csirkecomb
Desszert: Túrófánk
Vacsora: Házisonkás palacsintabatyu
Vegetáriánus ajánlat: Extra zölsborsófőzelék

HETI MENÜ – 2015. DECEMBER 21 - 27.

Hétfő

Előétel: Téli gezemice leves
Főétel: Sonkával rakott tészta
Desszert: Részeges körtés-túrós torta
Vegetáriánus ajánlat: Magyaros burgonyafőzelék

Kedd

Előétel: Sárgaborsó-krémleves sonkával
Főétel: Sült csirkecomb zöld fűszeres túrógombóccal
Desszert: Túró Rudi házilag
Vegetáriánus ajánlat: Céklasaláta fürjtojással

Szerda

Előétel: Lebbencsleves
Főétel: Káposztán sült hurka
Desszert: Gesztenyés-meggyes patkó
Vegetáriánus ajánlat: Gombakrém pirítóssal

Csütörtök - Szenteste

Reggeli: Mandarinos kacsamájpástétom pirítóssal
Előétel: Bajai halászlé (ezúttal jó nagy fazékban)
Főétel 1: Narancsos pulykamell vörösboros aszalt szilvával
Főétel 2: Őzcomb pikáns mártással, burgonyakrokettel
Desszert: Bejgli és zserbó
Vacsora: Marinírozott hal
Vegetáriánus ajánlat: Spenótos-sajtkrémes sütőtökös lepény

Péntek - karácsony

Reggeli: Tekert kakaós kalács tejeskávéval
Előétel: Egzotikus fűszeres sütőtökkrémleves
Főétel 1: Kolbászos-májas töltött hús
Főétel 2: Omlós kacsasült portóis meggyzselével
Desszert: Vodkás-narancskrémes karikák
Vacsora: Karácsonyi tésztasaláta
Vegetáriánus ajánlat: Finn karácsonyi rakott répa

Szombat - karácsony

Reggeli: Karácsonyi gyümölcskenyér kakaóval
Előétel: Hideg narancsleves habgaluskával és kandírozott narancshéjjal
Főétel 1: Pácolt fácánsült röstivel
Főétel 2: Kolozsvári töltött káposzta
Desszert: Pavlova torta vaníliás krémmel és gyümölcsökkel
Vacsora: Lazacos-kapribogyós burgonyasaláta
Vegetáriánus ajánlat: Karácsonyi fehérboros-mustáros gombatekercs

Vasárnap

Reggeli: Csokoládés panettone
Előétel: Gesztenyekrémleves habgaluskával
Főétel: Tepsis csirkecombok parasztosan
Desszert: Kolbászos és sajtos pogácsa
Vacsora: Hagymás-majoránnás csirkemáj
Vegetáriánus ajánlat: Padlizsánnal sült gnocchi

Heti menü – 2015. december 14 - 20.

Hétfő

Előétel: Paradicsomos krumplileves tojással
Főétel: Babos virslipörkölt
Desszert: Banános répás muffin
Vegetáriánus ajánlat: Burgonyapürével töltött pritaminpaprika

Kedd

Előétel: Gesztenyekrémleves gombával és sonkacsíkokkal
Főétel: Almás-gesztenyés csirkemell baconnel
Desszert: Gesztenyés-meggyes sütemény
Vegetáriánus ajánlat: Erdei gombás-gesztenyés metélt

Szerda

Előétel: Ananászleves
Főétel: Csirkepörkölt nokedlivel
Desszert: Tokaji aszús tiramisu
Vegetáriánus ajánlat: Tojáspörkölt krumpligombóccal

 

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.