Heti menü – 2011. 13. hét 03. 28 - 04. 03.
Hétfő
Előétel: Tormakrémleves
Főétel: Sajtos-sonkás rakott fasírt
Desszert: Gyümölcssaláta
Vegetáriánus ajánlat: Sajtban sült tojás
Kedd - Ma Sziszka72 ízeivel ismerkedünk
Előétel: Tárkonyos-tejszínes zúzaleves burgonyagaluskával
Főétel: Tűzdelt sertésszűz rösztivel és fokhagymaszósszal
Desszert: Morzsás almatorta
Vegetáriánus ajánlat: Szírnyiki
Szerda
Előétel: Sajtkrémes hagymaleves
Főétel: Csirkemell aszalt paradicsommal és sonkával
Desszert: Francia csokoládékrém
Vegetáriánus ajánlat: Karfiol vegetáriusoknak
Csütörtök
Előétel: Tarhonyaleves
Főétel: Zöldborsós sertésszelet
Desszert: Túrófánk
Vegetáriánus ajánlat: Túrós zöldbab
Péntek
Előétel: Zöldségleves
Főétel: Gombás kocka
Desszert: Rumos gesztenyetorta sütés nélkül
Vegetáriánus ajánlat: Gombás kocka
Szombat
Reggeli: Bundáskenyér
Előétel: Kukorica-krémleves
Főétel: Húsgombóc fokhagymaszósszal és párolt rizzsel
Desszert: Zsiga juhtúrós pogácsája
Vacsora: Waldorf-saláta
Vegetáriánus ajánlat: Zöldborsó francia módra
Vasárnap
Reggeli: Kalács vajjal, gyümölcslekvárral és kakaóval
Előétel: Húsleves csigatésztával
Főétel: Töltött őzborda vadászok kedvére
Desszert: Rakott gyümölcsfalatok
Vacsora: Márványsajtsaláta retekkel
Vegetáriánus ajánlat: Almás rántott sajt
Heti menü – 2011. március 21–27.
Hétfő
Előétel: Gyors paradicsomleves
Főétel: Palóc oldalas
Desszert: Banán
Vegetáriánus ajánlat: Krémsajtos avokádósaláta
Kedd - Bgaboca különleges nyelvezetű, de ízes fogásaiból lakmározunk
Előétel: Gombás-kolbászos kelbimbóleves
Főétel: Spenótfőzelék töltelék feltéttel
Desszert: Mákos-gyümölcsös tejberizs
Vegetáriánus ajánlat: Gombás-babos rizottó
Szerda
Előétel: Sütőtökleves
Főétel: Csirkecomb mustármártásban, párolt rizzsel
Desszert: Almakompót
Vegetáriánus ajánlat: Tejszínes-tojásos metélt
Csütörtök
Előétel: Pikáns leves
Főétel: Paprikás krumpli ecetes paprikával
Desszert: Banános pite
Vegetáriánus ajánlat: Gombás-sajtos krumplitál
Péntek
Előétel: Sárgaborsóleves
Főétel: Majonézes brokkoli-tojássaláta pirított kenyérkockákkal
Desszert: Körte
Vegetáriánus ajánlat: Majonézes brokkoli-tojássaláta pirított kenyérkockákkal
Szombat
Reggeli: Körözöttel töltött paprika
Előétel: Magyaros laskagombaleves
Főétel: Tormával töltött marhafelsál
Desszert: Túrógombóc diókabátban
Vacsora: Virsli tésztában sütve
Vegetáriánus ajánlat: Tésztatáska céklával és kecskesajttal töltve
Vasárnap
Reggeli: Soproni májpástétom
Előétel: Karfiolleves
Főétel: Zöldfűszeres szűzpecsenye gombaraguval és túrós csuszával
Desszert: Vegyes rétes
Vacsora: Cézár saláta
Vegetáriánus ajánlat: Tintahalkarikák ropogós zöldségekkel
Heti menü – 2011. március 14 – 20.
Hétfő
Előétel: Zöldséges zöldborsóleves
Főétel: Citromos karaj rizzsel és párolt zöldségekkel
Desszert: Meggyes piskóta
Vegetáriánus ajánlat: Andalúziai burgonya
Kedd
Előétel: Márványsajtos leves
Főétel: Marhapörkölt tarhonyával és csemege uborkával
Desszert: Somlói galuska
Vegetáriánus ajánlat: Rántott sajt burgonyapürével
Szerda
Előétel: Daragaluska leves
Főétel: Tejfölös tökfőzelék virslipörkölttel
Desszert: Alma
Vegetáriánus ajánlat: Tejfölös tökfőzelék tojáspörkölttel
Csütörtök
Előétel: Hamis gulyásleves
Főétel: Brassói aprópecsenye, csalamádé
Desszert: Puding
Vegetáriánus ajánlat: Cikória burgundi módra
Péntek
Előétel: Tejfeles gombaleves
Főétel: Szilvásgombóc
Desszert: Narancs vagy mandarin
Vegetáriánus ajánlat: Szilvásgombóc
Szombat
Reggeli: Bundáskenyér teával
Előétel: Gyümölcsleves
Főétel: Disznótoros
Desszert: Vargabéles
Vacsora: Kacsamájpástétom
Vegetáriánus ajánlat: Kapros-rizses cukkini
Vasárnap
Reggeli: Kuglóf
Előétel: Almás csirkeaprólék leves
Főétel: Csirkepaprikás galuskával
Desszert: Pogácsa
Vacsora: Hússaláta
Vegetáriánus ajánlat: Pontyfilé Orly módra vegyes körettel, tartármártással
Heti menü – 2011. március 07 – 13.
Hétfő
Előétel: Savanyú tojásleves
Főétel: Göngyölt szelet spagettivel
Desszert: Gesztenyepüré
Vegetáriánus ajánlat: Káposztás laska (táska)
Kedd - Habliliom könnyed konyhájából
Előétel: Selymes karfiolkrémleves bazsalikommal és parmezánnal
Főétel: Roppanós cukkinikockák háromféle sajttal
Desszert: Narancsos rudacskák cseresznyekupakkal
Vegetáriánus ajánlat: Édesköményes-zelleres vékony pizza
Szerda
Előétel: Bakonyi gombaleves
Főétel: Csopaki sertésszelet burgonyakrokettel
Desszert: Alma
Vegetáriánus ajánlat: Paradicsomos-bazsalikomos rizottó
Csütörtök
Előétel: Olcsó sütőtökleves
Főétel: Baconbe tekert fűszeres csirkemáj hasábburgonyával és káposztasalátával
Desszert: Tejberizs
Vegetáriánus ajánlat: Majonézes karfiolkrém piritóssal
Péntek
Előétel: Kelbimbóleves
Főétel: Dupla rántott sajt párolt rizzsel, tartármártással
Desszert: Sült banán
Vegetáriánus ajánlat: Dupla rántott sajt párolt rizzsel, tartármártással
Szombat
Reggeli: Csirkemájas rántotta
Előétel: Fűszeres almaleves
Főétel: Fácánsült ruccola salátával
Desszert: Almás, káposztás és mákos rétes Pistuctól
Vacsora: Melegszendvics
Vegetáriánus ajánlat: Indiai fokhagymás tofu zöldséges rizzsel
Vasárnap
Reggeli: Francia toast gyümölcsteával
Előétel: Boros szilvakrémleves habgaluskával
Főétel: Alföldi batyu gombás rizzsel, zöldsalátával
Desszert: Fánk Ági mama módra
Vacsora: Könnyű saláta tejfölös túróval
Vegetáriánus ajánlat: Sajtos galuska gombával
Heti menü – 2011. február 28 – március 6.
Előétel: Lebbencsleves
Főétel: Mézes-mustáros csirkefalatok burgonyával
Desszert: Banán
Vegetáriánus ajánlat: Tojásos-zöldséges krumplisaláta
Kedd - ma régi barátom, Gaby53 konyhájába látogatunk
Előétel: Téli gezemice leves
Főétel: Olaszos marharagu spagettivel
Desszert: Mákos pite könnyedebben
Vegetáriánus ajánlat: Rakott tészta édesen
Szerda
Előétel: Frankfurti virslis leves
Főétel: Zöldbabos-tejfölös sertéspörkölt
Desszert: Isler
Vegetáriánus ajánlat: Zöldbabpörkölt
Csütörtök
Előétel: Tejszínes szilvaleves
Főétel: Paprikás krumpli ecetes almapaprikával
Desszert: Narancs
Vegetáriánus ajánlat: Camembert tócsni bundában
Péntek
Előétel: Lencseleves
Főétel: Fokhagymás juhtúróval töltött rántott gomba hasábburgonyával, jégsalátával
Desszert: Gesztenyepüré
Vegetáriánus ajánlat: Fokhagymás juhtúróval töltött rántott gomba hasábburgonyával, jégsalátával
Szombat
Reggeli: Főtt debreceni kolbász mustárral, rozskenyérrel
Előétel: Tárkonyos tavaszi raguleves
Főétel: Kapros lazacfilé párolt zöldségekkel, hercegnőburgonya sajttal gazdagítva
Desszert: Őszibarack befőtt
Vacsora: Rakott kel tejfölösen
Vegetáriánus ajánlat: Kapros lazacfilé párolt zöldségekkel, hercegnőburgonya sajttal gazdagítva
Vasárnap
Reggeli: Lágytojás kiflivel
Előétel: Húsleves daragaluskával
Főétel: Töltött sertésdagadó hagymás burgonyával, céklasalátával
Desszert: Krémes mézes
Vacsora: Tepertőkrém házi tepertőből félbarna kenyérrel, forralt borral
Vegetáriánus ajánlat: Fehérboros brokkolifelfújt
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.