HETI MENÜ – 2010. SZEPTEMBER 27 – OKTÓBER 03.
Hétfő
Előétel: Frankfurti virslis leves
Főétel: Húsos zöldbabrizottó céklasalátával
Desszert: Ribizlis túrógerinc
Vegetáriánus ajánlat: Rokfortos spagettitorta
Kedd
Előétel: Joghurtos körteleves
Főétel: Gombás halpaprikás galuskával
Desszert: Őszibarack
Vegetáriánus ajánlat: Gombás halpaprikás galuskával
Szerda
Előétel: Zöldborsóleves
Főétel: Majonézes marhasült burgonyapürével
Desszert: Császármorzsa körtével
Vegetáriánus ajánlat: Tejszínes-paradicsomos karotta
Csütörtök
Előétel: Szalonnás-tejfölös krumplileves
Főétel: Pácolt csirkemell sült padlizsánnal, rizzsel, párolt zöldségekkel
Desszert: Gyümölcssaláta
Vegetáriánus ajánlat: Kelkáposztatekercs friss paradicsom karikákkal
Péntek
Előétel: Tejfölös zöldbableves csipetkével
Főétel: Pizza
Desszert: Dalmata-szelet
Vegetáriánus ajánlat: Pizza
Szombat
Előétel: Brokkolikrémleves reszelt sajttal szórt, pirított kifliszeletekkel
Főétel: Raguban sült sertéscomb túrós csuszával
Desszert: Padlizsános rétes
Vegetáriánus ajánlat: Olívás gombasaláta rántott sajttal
Vasárnap
Előétel: Waldorf-saláta császárzsemlével
Főétel: Rostonsült marha szójás-gyömbéres páccal és hasábburgonyával
Desszert: Vörösboros-szilvás pite
Vegetáriánus ajánlat: Füstölt sajtos-fokhagymás tészta
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.