Muffinsütéskor is hasznos lehet egy fagylaltoskanál: meleg vízbe mártva szépen, egyenletesen osztható el a tészta a kapszlikba, amiben sütjük.
Ha szilikonformában sütünk, a tűpróbát makarónival vagy spagettivel végezzük el, így biztosan nem károsodik a forma.
Tojásfehérje felverésekor, a cukrot a félig felvert fehérjébe szórjuk, így biztosan keményre lehet verni, míg ha előtte tesszük bele a cukrot, nem verődik habbá. Ha mindezt néhány csepp citromlével is kiegészítjük, keményebb és fényesebb lesz a tojásfehérjéből felvert hab.
Ha a magozott gyümölcsöt lisztben megforgatjuk, mielőtt a piskótatészta tetejére szórnánk, nem süllyednek le a szemek a süti aljára.
A boltban vásárolt réteslapot enyhén megnedvesített konyharuhán nyissuk szét. Gyorsan dolgozzunk vele. A megmaradt réteslapokat gyorsan csomagoljuk be légmentesen, és tegyük hűtőszekrénybe. A maradék réteslapokat mielõbb használjuk fel!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.