Mézes-mustáros csirkemell
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Mákos guba
Dödölle - az eredeti recept
Rakott zöldbab darált hússal
Körömpörkölt csülökkel
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Dubarry-csirkemell
Vadas marha
Tojásos nokedli fejes salátával
Klasszikus kuglóf
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Kínai szezámmagos csirke
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Klasszikus grízgaluska leves
Klasszikus stíriai metélt
Kapros tökfőzelék virslivel
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Elsóztad a levest, a pörköltet vagy a főzeléket? Ne ess kétségbe, és még véletlenül se dobd ki a főztödet! Mutatunk néhány trükköt, amivel megmentheted az elsózott ételt.

1. Átszűrt levesekhez először próbáljunk meg néhány dl vizet önteni, már a hígítás is segíthet rajta.

2. Keverjük az elsózott levesbe nyers tojásfehérjehabot, és ha megkocsonyásodott, emeljük ki. A tojásfehérje ugyanis magába szívja a felesleges sót.

3. Rántott vagy habart levesekbe reszeljünk nyers krumplit, forraljuk fel, majd vágjunk bele sok friss petrezselymet és zellerlevelet.

4. Keverjünk össze 1 kávéskanál almaecetet 1 kávéskanál cukorral, és keverjük kis adagonként az ételbe, amíg a felesleges sót semlegesíti.

5. Nemcsak leves, bármely étel, pl. pörkölt sózását mérsékelhetjük fél késhegynyi szóbabikarbónával.

MIBŐL MENNYIT VEGYÜNK, HA BULIT SZERVEZÜNK? >>>
5 SZUPER BÖGRÉS TRÜKK, AMIT MÉG MA KI FOGSZ PRÓBÁLNI! >>>
4 KONYHAI TRÜKK AMIT ZSENIÁLISNAK HITTÉL, PEDIG NEM AZ! >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.