Hozzávalók:
9 cl vodka, egy friss lime negyede kifacsarva, egy friss citrom negyede kifacsarva, egy öntet
Tabasco- és Worcestershire-szósz, paradicsomlé, jég, őrölt bors és zelleres só ízlés szerint
Elkészítése:
A vodkát, a citromlét, a lime-lét és szószokat összekeverjük a pohárban. Beletesszük a
jégkockákat, kiegészítjük a paradicsomlével, jól megkeverjük és ízlés szerint sózzuk,
borsozzuk. Zellerszárral díszítve kínáljuk. Az alkoholmentes változathoz hagyjuk ki a receptből a vodkát. Díszítés: a pohár peremét vonjuk be zelleres sóval és kínáljunk mellé egy szál zellert.
Hozzávalók:
1 vastag citromszelet, 6-8 szegfűszeg, 3-4 kávéskanál barna cukor, 1 késhegynyi őrölt fahéj,
1,5 dl whisky
Elkészítése:
A citromszeletet megtűzdeljük a szegfűszeggel, félbevágjuk. Felforrósítunk 1,5 dl vizet a
cukorral és a fahéjjal, belekeverjük a whiskyt. 2 grogos pohárba öntjük, és fél citromkarikával
díszítjük.
Hozzávalók:
9 cl fehér rum, 12 cl ananászlé, 6 cl sűrű kókusztej, kb. negyed csésze jégkása
Elkészítése:
Az alapanyagokat turmixgépbe öntjük, és erős fokozaton jól összekeverjük őket. Kitöltjük az előkészített kókuszdióba vagy pohárba. Ananászdarabokkal, cseresznyével, kókuszreszelékkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.