Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Szilvás gombóc hagyományosan recept
Szilvás gombóc hagyományosan
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Legényfogó leves recept
Legényfogó leves
Mákos guba  recept
Mákos guba
Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Egyszerű csilis bab recept
Egyszerű csilis bab
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Joghurtos kanalas fánk recept
Joghurtos kanalas fánk
Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Nyugodtan mondhatjuk, hogy ahány ház, annyi rántotta, hiszen szinte mindenki másképp csinálja. Van aki inkább a natúr változatot kedveli, lágyabban, de olyan is akad, aki mindenféle földi jóval bolondítja meg ezt a népszerű reggelit és jól átsüti a felvert tojásokat.

És bár ez egy végtelenül egyszerű étel, mégis ezerféleképpen variálható, hiszen kedvedre ízesítheted hagymával, különféle zöldségekkel, tehetsz bele kolbászt, szalonnát, készítheted friss zöld fűszerekkel, vagy akár csípősen is. Sőt a sós változat mellett létezik édes rántotta is, ilyenkor természetesen ízlés szerinti mennyiségű cukor kerül a tojásba.

A rántotta egyszerű és nagyon jól variálható étel / Fotó: Shutterstock
A rántotta egyszerű és nagyon jól variálható étel / Fotó: Shutterstock

Az alábbi videóban pedig az influenszer egy egészen egyszerű praktikát mutat be, amelynek segítségével pillanatok alatt összekeveri a hozzávalókat. Ő két tojáshoz apróra vágott vöröshagymát, felkockázott paradicsomot és egy kevés jalapeno paprikát használ. Mielőtt lezárná az üveg fedelét enyhén megsózza az alapanyagokat, és már jöhet is a mixelés. Az összekevert hozzávalók pedig mennek szépen a serpenyőbe. Ugye milyen egyszerű?

Borítókép: Shutterstock

Ajánljuk még:

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.