Elkészítés: Bólés tálba öntjük az almalevet, kettévágjuk a citromot, felét belefacsarjuk.
Az almákat megmossuk és felkockázzuk. Ha túl nagyra daraboljuk, gondot fog okozni fogyasztáskor. Folyamatosan rakjuk a tálba, mert szabad levegőn hamar megbarnul. Az ép félcitromot felkarikázzuk, hozzáadjuk az almaléhez. Tálalásig hűtőbe tesszük, jól lehűtjük.
Tálaláskor bontjuk fel és adjuk hozzá a száraz pezsgőt, hogy frissen buborékos legyen.
Gyerekeknek mindezt sima almás gyerekpezsgővel lehet kínálni. Egészségünkre!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.