Elkészítés: A szilvát megmosom, darabolom, az almával együtt felteszem kb. 5 dl vízben pici sóval és cukorral, szegfűszeggel, citromhéjjal. Amikor megpuhultak a gyümölcsök, merülőmixerrel összetöröm.
A tejfölt a tejszínnel elkeverem, hozzáadok egy kevés forró levest, összekeverem, és folyamatos keveréssel hozzáöntöm a leveshez. Annyi vízzel egészítem ki, hogy megfelelő sűrűségű legyen. Hozzáöntöm a vörösbort, ízesítem fahéjjal és cukorral.
A mandulaszeleteket szárazon megpirítom, tálalásnál a leves tetejére szórom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.