Elkészítés: Az előre picit besózott combokat tűzálló tálba tesszük egymás mellé, meglocsoljuk az olajjal és a borral (vagy narancslével). Rápakoljuk a karikára vágott, hámozott almákat, megszórjuk a fűszerekkel, letakarjuk a tál tetejével vagy alufóliával, és sütőbe rakjuk. Közepes hőfokon sütjük. Kb. 40-45 perc alatt megpuhul, ha puha, levesszük a takarását, és visszarakjuk még 5-10 percre pirulni. Pirulás előtt lehet pótolni a nedvességet, nehogy leégjen. Ilyenkor lehet egy pici vizet is önteni, de finomabb, ha azzal locsoljuk meg, amivel az elején. Nem baj, ha több leve van, ízlés szerint lehet szaftosabb, vagy kevésbé szaftos. Krumplipüré, vagy ananászos rizs illik hozzá köretként. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.