Elkészítés: A lapok hozzávalóit összegyúrjuk, 2 részre osztjuk. Az első cipót kisodorjuk, 25×39 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük.
A tölteléket elkészítjük: az almát nem facsarjuk ki, a levével együtt tesszük a töltelékbe!!!! Az egész tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd a többi hozzávalókat belekeverjük, és a tésztalapra öntjük.
A másik tédztacipót kisodorjuk, és a töltelékre borítjuk. Villával megszurkáljuk, és 170 fokos sütőben megsütjük.
A kihűlt tésztát mázzal bevonjuk, ehhez a csokit az olajjal vízgőz felett megolvasztjuk, a tésztára öntjük, majd elsimítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.